A luxus nem mindig kerül sokba. Az esztétikus lámpatestek kínálatában is találhatsz olyan darabokat, melyek nem kerülnek sokba, ám otthonod fényét emelheted velük.

Egy jól elhelyezett lámpa, nem csupán meghitt hangulatot képes kölcsönözni az adott szobának, de remek lakberendezési darabbá is válhat. Nem minden esetben a fényerő számít. Van, hogy csupán a színe, a formája, az anyag fog meg. Tehát a lámpa a mai modern otthonokban többletértelmet kapott.

1. Asztali lámpa - Kika 4199 Ft, 2. Állólámpa - Mömax 4290 Ft, 3. Asztali lámpa - IKEA 4990 Ft, 4. Függőlámpa - eMAG 3175 Ft, 5. Asztali lámpa - OBI 3499 Ft, 6. Selyemfényű függeszték - Praktiker 4229 Ft, 7. Szpot lámpa - websale.hu 4299 FtForrás: Life.hu

A központi világítás helyett manapság inkább a sok apróbb fényforrást használják a szobák megvilágítására. Ezzel te is megalapozhatod az esti órák hangulatát. Természetesen egy vagy több lámpa ára között nagy különbség lehet, épp ezért gyűjtöttünk össze pár, különböző stílusú és funkciójú lámpát. Hiszen nem kell feltétlen több tízezer forintot kifizetned ahhoz, hogy trendi és otthonos legyen a lakásod.