Tom Cruise évek óta nem látta a lányát, most újra találkozhatnak

Suri Cruise család találkozás szcientológia Tom Cruise vallás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta nem látta lányát Tom Cruise, aki a Szcientológia Egyház tagja. Volt felesége Katie Holmes elfordult a vallástól, az egyház tagjai pedig nem érintkezhetnek nem oda tartozókkal. A színészt lánya levelekkel bombázza, szeretne újra találkozni apjával. 

Suri Cruise úgy döntött, nem engedi el édesapját. Bár évek óta nem látták egymást, Suri mégis levelekkel bombázza a Tom Cruise-t, hogy találkozzanak. A színész és felesége, Katie Holmes 2012-ben váltak el, Curise köztudottan a Szcientológia Egyház tagja. Holmes kilépett az egyházból, így nem érintkezhettek egymással.

Itt még együtt volt a család Forrás: AFP/Giulio Napolitano

A Newidea.com szerint egy bennfentes elárulta, hogy Tom minden Suritól kapott levelet figyelmesen elolvas és nagyon hiányzik neki a lánya. Azt is elmondta, hogy a színész fontos szerepet tölt be az egyházban és talán ki tud bújni a merev szabályok alól, így lehetősége lesz arra, hogy találkozzanak. Szeretne újra része lenni lánya életében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.