Új otthonában fehérneműben szelfizett Baukó Éva

otthon szelfi albérlet Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új otthonából jelentkezett be közösségi oldálan Baukó Éva, nem is akárhogyan: meglehetősen hiányos öltözetben.

Úgy tűnik, sikerült új albérletet találnia Baukó Évának, aki júliusban még az ismerőseinél érdeklődött kiadó lakásról. Friss fotóját ugyanis már „new home", azaz „új otthon" hashtaggel látta el.

A fotón nem mellesleg nem visel túl sok ruhát, de ezt most akár a nagy melegnek is betudhatjuk...

Íme Baukó Éva új otthona Forrás: Instagram/Baukó Éva
Whitney Houston születésnapján emlékeztek meg a sztárok az énekesnőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-whitney-houston-szuletesnapjan-emlekeztek-meg-a-sztarok-az-enekesnorol.htmlTöbb mint hat éve nincs köztünk Whitney Houston, a világ egyik leghíresebb és legsikeresebb énekesnője. Hiányát azonban az idő nem feledtette sem a rajongókkal, sem a kollégáival és barátaival. Whintey Houston augusztus 9-én lett volna 55 éves, ez alkalomból sok sztár emlékezett meg róla kifejezve, hogy még most, ennyi idő után is nagyon hiányzik mindenkinek. TV + SztárokAFPSchobert Norbi arról mesélt Kasza Tibinek, mennyire megijedt egy kislánytól: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-schobert-norbi-arrol-meselt-kasza-tibinek-mennyire-megijedt-egy-kislanytol-video.htmlKasza Tibi Pénzt vagy éveket című műsorában mesélte Schobert Norbi, hogy halálra rémült kislánya osztálytársától.TV + SztárokOrigoA Szigetről posztolt különleges fotót Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-a-szigetrol-posztolt-kulonleges-fotot-cinthya-dictator-installacio.htmlMiley Cyrusra hajaz friss fotójával Cinthya Dictator. TV + Sztárok--Vita tárgya a gyerektartás Angelina Jolie és Brad Pitt közötthttp://www.life.hu/sztarok/20180809-vita-targya-a-gyerektartas-angelina-jolie-es-brad-pitt-kozott.htmlAzt állítja Angelina Jolie, hogy Brad Pitt nem fizet számára elég gyermektartást, a férfi ügyvédei azonban ezt cáfolták. El is árulták, hogy mennyit fizetett eddig Pitt. TV + Sztárok--Tatár Csilla szereti azokat a képeket, amelyeken szörnyen néz kihttp://www.life.hu/sztarok/20180809-tatar-csilla-szereti-azokat-a-kepeket-amelyeken-szornyen-nez-ki.htmlTatár Csillára jellemző, hogy nem csak olyan fotókat oszt meg magáról a közösségi oldalán, amelyeken talpig sminkben látható, bátran posztol szelfit futás után is. TV + Sztárok--Gáspár Evelinnek egy parkolóőrrel támadt nézeteltérésehttp://www.life.hu/sztarok/20180809-gaspar-evelinnek-egy-parkoloorrel-tamadt-nezetelterese-budapest.htmlParkolóőrrel keveredett vitába Gáspár Evelin Budapest belvárosában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.