Elvesztette kutyáját, Özgét Steiner Kristóf

gyász Steiner Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívhezszóló posztban tette közzé Steiner Kristóf, hogy imádott kutyája, Özge elpusztult. 

"Köszönjük a támogatást - gyújtsunk egy gyertyát együtt Özgének, aki nélkül nem lehetnék az ember, aki ma vagyok, és akivel minden együtt töltött pillanat felelösségre, türelemre, de elsösorban a jelenben rejlö boldogság megtalálására nevelt. Ezek pedig azt hiszem, a legnagyobb ajándékok, amit csak egy emberi lény - kutyától, macskától, másik emberi lénytöl, vagy önmagától - kaphat.

#KöszönömÖzge, hiszem, hogy egy következö életben még találkozunk. Édesapád, utas és tettestársad, Kristóf. Örökké telis-tele lesz a szívem az irántad érzett hatalmas szeretettel" - írta többek között Kristóf, a teljes poszt alább olvasható.

Megszületett Csobot Adél és Istenes Bence kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180811-megszuletett-csobot-adel-es-istenes-bence-masodik-kisfia.htmlHatalmas a boldogságuk: négytagúra bővült a család. CsaládOrigoAngelina Jolie válóperes ügyvédje, Laura Wasser besokallthttp://www.life.hu/csalad/20180805--angelina-jolie-valoperes-ugyvedje-laura-wasser-besokallt-a-szinesznotol.htmlNincs esély arra, hogy békében váljon külön Angelina Jolie és Brad Pitt. A színésznő mindent bevet annak érdekében, hogy Pittet kiszorítsa a gyermekek életéből. Ügyvédje, Laura Wasser is úgy látja, jobb, ha nem képviseli tovább Angelinát: ugyanis nem akar részt venni a gyűlöletkampányban. Család--Elmegyógyintézetből szökött nevelőapja rendszeresen verte Paudits Béláthttp://www.life.hu/csalad/20180701-elmegyogyintezetbol-szokott-neveloapja-rendszeresen-paudits-belat-kamaszkoraban.htmlNem csak az időskora, a gyerekkora sem volt könnyű Paudits Bélának. Az elmegyógyintézetből szökött mostohaapja rendszeresen verte. Család--Bensőséges fotón kislányával, Natival, Hódi Pamelahttp://www.life.hu/csalad/20180624-bensoseges-foton-kislanyaval-natival-hodi-pamela.htmlHódi Pamelát és kislányát, Natit csodálatos, intim pillanatban kapták lencsevégre. Nagyon aranyosak. Család--Fia elvesztéséről vallott Szabó Csilla, a Bojtorján együttes egykori énekesnője http://www.life.hu/csalad/20180621-fia-elveszteserol-vallott-szabo-csilla-a-bojtorjan-egyuttes-egykori-enekesnoje-joshi-bharatnak.htmlJoshi Bharat vendége volt Szabó Csilla, a Bojtorján együttes egykori énekesnője, aki élete tragédiájáról vallott. Család--Ezek voltak a legnépszerűbb babanevek 2017-benhttp://www.life.hu/csalad/20180520-ezek-voltak-a-legnepszerubb-babanevek-2017ben-ime-a-lista.htmlMegjelent a 2017-ben született gyerekek anyakönyvezési listája, amelyből kiderül, melyek voltak a legnépszerűbb keresztnevek tavalyCsalád--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.