Pachmann Péter 4 év után válik el feleségétől, akivel egy három éves kislányt neveltek közösen.

A hír igaz, Pachmann Péter elválik feleségétől, akivel egy három éves kislányuk van. Anna örökre összeköti őket, így igyekeztek békében és megértéssel elválni - mondta a Mokka műsorvezetője a  Blikk megkeresésére. 

Pachmann PéterFotó: Adrián Zoltán - Origo

"Nagyon nehéz erről beszélnem, és a feleségem kifejezett kérésére többször nem is fogok. Igen, elválunk. Mindenki azt szokta mondani, hogy szeretetben és barátságban válik, nálunk ez valóban így van. Nem is lehetne máshogy, hiszen Anna kislányunk érdekében mindig is szövetségesek maradunk, mint szülők. A szövetséget pedig legjobb, ha barátként köti meg az ember. Természetesen a kislányunkat közösen neveljük, és törekszünk arra, hogy a jelenlegi helyzetből semmit vagy legalábbis a lehető legkevesebbet érezze meg - mesélte Péter, aki azt is elárulta, megpróbálta megmenteni házasságát, de sajnos a jövőbeli elképzeléseik feleségével nem illeszkedtek egymsához.

Mi magunk hónapokkal ezelőtt kezdtük érezni, hogy nem ugyanazokat az utakat képzeljünk el a jövőben, mint a másikunk, és – bár dolgoztunk rajta, hogy ezen változtassunk – rájöttünk arra, hogy ha ez valóban így van, a legjobb válasz erre az elengedés. Fontos hangsúlyozni, hogy egyikünk életében sincsen egy „másik valaki", tehát maga a döntés teljesen racionális alapon született meg. S nem csak a döntés, hanem a lányunk jövőjével kapcsolatos egyetértés is, akit igyekszünk a helyzet ellenére is a világ legboldogabb emberévé tenni. Ennél többet nem akarok mondani - mesélte a tévés.