Caramel kislányáról áprilisban derült ki, hogy leukémiás, azóta nem nyilatkoztak a helyzetükről, de a legfrissebb információk szerint minden rendben halad. 

Minden szülő rémálmába került Caramel és felesége áprilisban, kiderült, hogy kislányuk, Szofi leukémiás. „Szofit hétfőn, akut limfoid leukémiával diagnosztizálták, a kórházi kezelés azonnal megkezdődött. Ezzel hirtelen belezuhantunk minden szülő leglidércesebb rémálmába. Azt hittem tudom mi a pokol, vagyis sejtettem, de a neheze még csak most jön. Nem tudjuk miért, hogyan, és miért pont velünk történt. Egyelőre felfoghatatlan számunkra. Ugyanakkor száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy kicsi lányunk, életünk értelme hamarosan meggyógyul, és még erősebben és egészségesebben folytatja útját az életben" - írta akkor Caramel. 

Caramelék kislányát áprilisban diagnosztizálták a betegséggel"Forrás: Instagram/Szilágyszi Szilvia "

Az énekes és felesége azóta csak egymásra és gyermekükre koncentrálnak, de a Hot! Magazin információi szerint a kórházi kezelésekkel minden a legnagyobb rendben halad. A magazin szerint bizakodásra adhat okot az is, hogy Caramel és felesége kilátogattak a Sziget Fesztiválra is, valószínűleg nagyon rájuk fért egy kis kikapcsolódás.