Imádják a brit turisták a krétai várost, Maliát, ahol a hírek szerint a világ legvadabb bulijait tartják.

A Kréta szigetén lévő Malia városát igazi bulivárosnak tartják, ahol egész nyáron féktelen, hajlanig tartó partik vannak. Igen közkedveltnek számít ez a hely a brit turisták körében, épp ezért a DailyStar most utánajárt, mi is zajlik ott.

A portál azt írja, a britek Európa bulifővárosaként is emlegetik Maliát. A legismertebb szórakozóhelyek, a Candy Club, az Apollo, a Warehouse és a Zigzag szinte egymás mellett sorakoznak.

Minden héten kétszer van itt buli. Minden hely más, van, ahol R'n'B parti van, míg máshol a drum and bass stílus a menő. Őrület, ami itt zajlik. Ha két óra után megunom az egyiket, csak átmegyek a másikba" - mesélte az egyik turista.

Nem csoda, ha a britek élvezik a bulizást és szörnyen érinti őket, ha haza kell menniük és vissza kell térniük a szürke hétköznapokba.

Gyönyörű hely, egyszerűen depressziós lettem, amikor visszamentem Angliába, ahol minden stresszes... Mindent imádok, ami ezzel a munkával jár. Öt éve jöttem ide nyaralni, és akkor felajánlottak nekem egy állást nyárra. Azóta évről évre visszajövök ide dolgozni" - áradozott egy ott dolgozó brit nő.