A kamaszok sokszor kínosnak tartják szüleik viselkedését, így volt ezzel Rain is, aki megkérte szüleit, hogy ne integessenek neki, amikor kimegy az iskolabuszhoz. Édesapja, Dale ahelyett, hogy ezt megfogadta volna, mind a 170 iskolanapon más jelmezben búcsúztatta fiát. 

Menyassszony, hableány, Hulk, szellem - ez csak néhány azok közül a jelmezek közül, amelyeket Dale azért öltött magára, hogy fiát búcsúztassa mielőtt iskolába megy - írja a Bored Panda

A kamaszok sokszor érzik kínosnak szüleik viselkedését, a 16 éves Rain is megkérte édesanyját, Rochelle-t, hogy szóljon apjának, ne integessen neki az iskolabusznál. Dale ezt azonban igazi kihívásként fogta fel. Ezentúl ugyanis mind a 170 iskolanapon más jelmezben integetett az iskolába induló fiúnak az iskolabusznál. Még a szomszédoknak is szólt, hogy segítsenek neki különféle jelmezekkel. 

Dale és fia, RainForrás: waveatthebus.blogspot.com

"Mikor ezt az első napon csinálta, sokkot kaptam. Hidd el, nem akarod látni az apádat menyasszonyi ruhában, ahogy a busznál integet neked" - emélkezett vissza az első napra Rain. "Remélem, hogy ez majd örök életére elkíséri" - mondta az apa, akinek felesége minden egyes jelmezt megörökített. 

Rain ma már 19 éves fiatal férfi, aki misszionáriusként dolgozik Nyugat-Afrikában. 

Ha kíváncsi vagy a humoros édesapa jelmezeire, lapozd végig galériánkat!

Forrás: waveatthebus.blogspot.com