Újra itt az ősz, ami mindig egy kicsit az újrakezdésről, a megújulásról is szól. Újulj meg most gyönyörű frizurákkal, amit imádni fogsz az iskolaszezonban is. 

  • Kisebbeknek

A kicsiknek leggyakrabban még anyukájuk csinálja a frizuráját, pedig vannak olyan egyszerűbb copfok is, amelyeket ha együtt begyakoroltok, később ő maga is meg tudja csinálni. Íme, 3 egyszerű fonással kialakított copf, amit imádni fogtok, és idővel kislányotok is el fogja tudni készíteni.

Ha szeretitek a fonásokat, nézzétek meg egy korábbi cikkünket is, ahol a fonásból kialakított koszorú, de a halszálka és a holland fonás is téma volt. Ha kislányod kifejezetten szereti a fonással kialakított frizurákat, akkor ebből a videóból is bőven meríthetsz inspirációt. Az ügyesebb anyukák a négyes és az ötös fonással is megpróbálkozhatnak.

  • Nagyobbaknak 

A fonás az elmúlt években a tinédzserek, de még a felnőttek között is nagyon népszerű volt. Íme, 12 fiatalos frizura, amelyekben a fonás is nagy szerepet játszik.

Ne feledkezzünk meg a kontyokról sem, ami szintén kifejezetten közkedvelt frizura a fiatalok körében. Sokan azt gondolják, hogy ebben semmiféle trükk nem lehet, pedig egy egyszerű, laza, a mindennapokban viselhető kontyot is sokféleképpen lehet megcsinálni. Nézzétek csak:

Ha rövidebb bob fazonú hajad van, akkor sem kell lemondanod a változatos frizuráktól. Ha te is ebbe a csoportba tartozol, a Milabu nevű vlogger lányt imádni fogod.