frizura haj suli2018 iskolakezdés2018 fonás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra itt az ősz, ami mindig egy kicsit az újrakezdésről, a megújulásról is szól. Újulj meg most gyönyörű frizurákkal, amit imádni fogsz az iskolaszezonban is. 
  • Kisebbeknek

A kicsiknek leggyakrabban még anyukájuk csinálja a frizuráját, pedig vannak olyan egyszerűbb copfok is, amelyeket ha együtt begyakoroltok, később ő maga is meg tudja csinálni. Íme, 3 egyszerű fonással kialakított copf, amit imádni fogtok, és idővel kislányotok is el fogja tudni készíteni.

Ha szeretitek a fonásokat, nézzétek meg egy korábbi cikkünket is, ahol a fonásból kialakított koszorú, de a halszálka és a holland fonás is téma volt. Ha kislányod kifejezetten szereti a fonással kialakított frizurákat, akkor ebből a videóból is bőven meríthetsz inspirációt. Az ügyesebb anyukák a négyes és az ötös fonással is megpróbálkozhatnak.

  • Nagyobbaknak

A fonás az elmúlt években a tinédzserek, de még a felnőttek között is nagyon népszerű volt. Íme, 12 fiatalos frizura, amelyekben a fonás is nagy szerepet játszik.

Ne feledkezzünk meg a kontyokról sem, ami szintén kifejezetten közkedvelt frizura a fiatalok körében. Sokan azt gondolják, hogy ebben semmiféle trükk nem lehet, pedig egy egyszerű, laza, a mindennapokban viselhető kontyot is sokféleképpen lehet megcsinálni. Nézzétek csak:

Ha rövidebb bob fazonú hajad van, akkor sem kell lemondanod a változatos frizuráktól. Ha te is ebbe a csoportba tartozol, a Milabu nevű vlogger lányt imádni fogod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.