A korábbi hírekkel ellentétben úgy tűnik, hogy Harry herceg és Meghan Markle mégsem a Nottingham Cottige-ba költözik, hanem egy másik házba, melyet Erzsébet királynőtől kaptak ajándékba. Mutatjuk, mit kell tudni róla. 

Mégsem a Nottingham Cottage lesz Sussex hercegének és hercegnőjének végleges otthona. Jelenleg ugyan itt lakik az ifjú pár, ahogy Vilmos és Katalin is itt éltek két évig, mielőtt családot alapítottak volna. II. Erzsébet azonban a fiatal párnak ajándékozta a bájos Adelaide Cottage nevet viselő házat, a legfrissebb hírek szerint pedig hamarosan ide költözik be Harry és Meghan. 

Adelaide Cottage, hamarosan ide költözik be Harry és MeghanForrás: Wikipedia

A Windsor's Home Parkban, azaz a híres Windsor kastélyt övező területen található a cottage, ami ahhoz a kápolnához (Szent György kápolna) is közel van, ahol Harry és Meghan egybekeltek. Az épület egyébként 1831-ben épült, IV. Vilmos brit király építtette feleségének. A királyi menedéket többen is használták a következő évszázadokban, mint például Viktória királynő, de Margit hercegnő és leső nagy szerelme, a repülőtiszt, Peter Townsend is itt bújtak el a világ elől. 

A Windsor's Home Parkban, azaz a híres Windsor kastélyt övező területen található a cottageForrás: Google Maps

A ház jelenlegi állapotáról annyit lehet tudni, hogy 2015-ben átesett egy komolyabb felújításon. A hírek szerint a belső terek igencsak monumentális és látványos díszítésekkel bírnak. A hálószobában például a mennyezet aranyozott delfinekkel és kötéldekorációval van díszítve, mely eredetileg egy 19. századi királyi jacht dekorációs eleme volt. Emellett egy görög-egyiptomi márványkandalló is található a hálószobában. Nem is tudjuk igazán elképzelni, hogyan festhet ez a királyi környezet, reméljük hamarosan mindezekről képeket is láthatunk.