olimpiai bajnok baba terhesség Kovács Katalin kajakos várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán jelentette be a gólyahírt Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakos: miszerint második gyermekével várandós.

Újra babát vár Kovács Katalin olimpia bajnok kajakos. A 41 éves sportoló a hírt a közösségi oldalán jelentette be egy családi fotóval.

A képen férjével, Ádámmal és 4 esztendős kislányával, Luca Annával látható és azt írta hozzá, hogy a második trimeszterben, a 21. hétben jár.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#masodiktrimeszter #21.het #❤

Kovács Katalin Official (@kovacskatalinofficial) által megosztott bejegyzés,

A globális felmelegedést kevesebb gyermek születésével lehetne megakadályoznihttp://www.life.hu/csalad/20180904-a-globalis-felmelegedest-eghajlatvaltozast-kevesebb-gyermek-szuletesevel-lehetne-megakadalyozni.htmlAz éghajlatváltozás elleni küzdelemben sok minden felmerül, amivel könnyíthetnénk a Földre nehezedő terheken. Van azonban egy, amely bár logikus, mégis, csupán a felvetése megbotránkoztatja az emberek többségét. Ez pedig nem más, mint a kevesebb gyermek vállalása, mely hasznosságát egyébiránt egy friss tanulmány is alátámasztja. CsaládOrigoNe engedd el a felhőtlen nyarat - Unikornisfánk-recepthttp://www.life.hu/csalad/20180903-szivarvanyszinu-sutemeny-recept-unikornis-fank.htmlA nyár a pezsgés, a színek és az élvezetek évszaka. Bár már érezni az ősz lassú érkeztét, a konyhádban még ne engedj a sütőtökös recepteknek. Készíts egy hihetetlenül impulzív süteményt: az unikornisfánkokkal nem csupán a gyerekeknél lesz sikered. CsaládOrigoJóképű tinédzser lett Liz Hurley fiából: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180905-jokepu-tinedzser-lett-liz-hurley-fiabol.htmlFriss fotó készült Liz Hurley tinédzser fiáról: Damian elképesztően hasonlít édesanyjára és nem mellesleg nagyon jóképű. Család--Csobot Adél szerint párja, Istenes Bence tökéletes családapahttp://www.life.hu/csalad/20180905-csobot-adel-szerint-parja-istenes-bence-tokeletes-csaladapa.htmlCsobot Adél elárulta, párja, Istenes Bence nagyon jó édesapa, mindenben lehet rá számítani. CsaládOrigo8 éve házasodott össze Ördög Nóra és Nánási Pál: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180905-8-eve-hazasodott-ossze-ordog-nora-es-nanasi-pal.htmlNyolcadik házassági évfordulójuk alkalmából egy régi fotót posztolt közösségi oldalára Ördög Nóra. Család--Szinetár Dóra 16 éve viszi iskolába gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20180903-szinetar-dora-16-eve-viszi-iskolaba-gyermekeit.htmlCsodás mosollyal kezdte meg az újabb iskolaévet Szinetár Dóra színésznő. Közösségi oldala követőinek elárulta, hanyadik évét kezdi meg, iskolába járó édesanyaként. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.