Egészséges recept: pecsenye nektarinnal

Forrás: LifeTv -
pecsenye barack mangalica
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésünkből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! 

Hozzávalók:

600 g szűzpecsenye
80 g szeletelt sonka
8 db zsályalevél
8 db friss bazsalikomlevél
40 g vaj
40 g étolaj
200 g burgonya
200 g petrezselyemgyökér
20 g teavaj
4 szem nektarin
10 g só

Mangalica pecsenye nektarinnal Forrás: LifeTv

Elkésztése:

A szűzpecsenyét megsózom. Zsálya- és bazsalikomlevelet teszek rá és beburkolom. Vajban és étolajban elősütöm, és sütőben készre sütöm. Petrezselymes burgonyatöretet és sült nektarint adok hozzá köretnek.

Nézd meg a videót:

Így edz Mérai Kata, a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180910-merei-kata-az-ez-zsir-magazinban-beszelt-edzeserol.htmlA Barátok közt sztárja, Mérai Kata volt Sarka Kata vendége az Ez Zsír! magazinban. Kata a LifeTV stábját edzésére is beengedte. Mutatjuk is a videót! Ez Zsír!OrigoEgészséges édesség: gyümölcsös kuszkuszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180906-recept-egeszseges-edesseg-gyumolcsos-kuszkusz.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoA sport szerepe gyerekkorbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180905-a-sport-szerepe-gyerekkorban.htmlRengeteg különóra áll a gyerekek rendelkezésére, és kétségtelenül mind nagyon hasznos, legyen szó akár zeneóráról, nyelvóráról vagy sportokról. Ennek ellenére természetesen szelektálni kell, hiszen a kicsik idejével, befogadóképességével sem szabad visszaélni. Mi most a sportok fontos szerepéről osztunk meg pár gondolatot. Ez Zsír!OrigoTop 5 egészséges tízórai és uzsonna iskolásoknakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180905-top-5-egeszseges-tizorai-es-uzsonna-iskolasoknak.htmlEgy anya élete állandó szervezést igényel. Rengeteg tennivalót kell beiktatni egyetlen napba, és néha bebizonyosodik, hogy 24 óra is kevés. Nem könnyű mindenre teljes figyelmet fordítani, így érdemes szelektálni. Ha például igazán fontos számodra, hogy mit eszik a gyerek, akkor nem árt - ha nem is minden egyes nap - de minél gyakrabban csomagolsz neki tízórait, vagy uzsonnát és nem az iskolai büfében vásárolja meg azt. Ehhez adunk most ötleteket. Ez Zsír!OrigoA meditáció is segíti a fogyást: próbáld ki!http://www.life.hu/ez-zsir/20180827-meditacioval-a-fogyasert.htmlKöztudott, hogy a stressz, illetve a rendszertelen életmód milyen nagy hatással van testi és lelki egészségünkre. De nemcsak közérzetünket, azt is befolyásolhatja, hogy éppen hány kilót nyomunk, és hogy sikerül-e fogyni. Ez Zsír!OrigoA szénhidrátok csökkentésével fogyott 40 kilót ez a fiatal nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180815-a-szenhidratok-csokkentesevel-fogyott-40-kilot-amber-akam.htmlGyermekkorában is túlsúlyos volt, és habár többször is megpróbált lefogyni, soha nem volt elég akaratereje. A legnagyobb motivációt végül gyermekei jelentették. Ismerd meg Amber Akam történetét. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.