Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésünkből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól!
Hozzávalók:
600 g szűzpecsenye
80 g szeletelt sonka
8 db zsályalevél
8 db friss bazsalikomlevél
40 g vaj
40 g étolaj
200 g burgonya
200 g petrezselyemgyökér
20 g teavaj
4 szem nektarin
10 g só

Elkésztése:
A szűzpecsenyét megsózom. Zsálya- és bazsalikomlevelet teszek rá és beburkolom. Vajban és étolajban elősütöm, és sütőben készre sütöm. Petrezselymes burgonyatöretet és sült nektarint adok hozzá köretnek.
Nézd meg a videót: