Cseke Katinka két hónap alatt 30 kilótól szabadult meg

Forrás: TV2 Sajtószoba -
fogyás kiló Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseke Katinka nagyon régóta küzdött már a felesleges kilókkal, de most igazi sikert könyvelhet el: két hónap alatt megszabadult 30 kilótól.

Cseke Katinka mindig is elszántan küzdött a plusz kilók ellen, de nehezen tudott nemet mondani a finom ételekre, most azonban sikerült. Két hónappal ezelőtt még bőven 100 kiló fölött járt, ma már azonban 79 kiló – köszönhetően a kitartásának és egy Singh Viki által javasolt étrend-kiegészítőnek.

Cseke Katinka már nem így néz ki Forrás: TV2 Sajtószoba

Ugyan az első hetekben nem történt semmi változás, Katinka nem adta fel, és meg is lett az eredménye. Még akkor sem szaladtak fel rá a kilók, amikor feszültebb időszakában többet evett a kelleténél. „Igazán meglepett, hogy nem változott a súlyom – árulta el a HOT! magazinnak Katinka. –

Nekem is kellett ez a löket, ami nélkül nem lenne eredmény.

Duci tinédzserből kétgyermekes anyaként lett fitneszmodell Sörös Viktóriahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181024-interju-soros-viktoriaval-a-fitparade-fitmom-kategoria-harmadik-helyezettjevel.htmlIdén januárban egy porckorongsérv utáni rehabilitációt követően kezdte el a felkészülést az októberi Fitparádéra Sörös Viki. A kétgyermekes anyuka, aki sokat küzdött súlyproblémákkal, néhány hónap alatt érte el élete legjobb formáját, és állt dobogóra hihetetlen elhivatottságának köszönhetően. Olvasd el Vikivel készült interjúnkat. Ez Zsír!OrigoÍgy néz ki a hasa egy hónappal a szülés után a hármasikrek édesanyjának: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181024-igy-nez-ki-a-hasa-egy-honappal-szules-utan-a-harmasikrek-edesanyjanak.htmlA dán Maria közösségi oldalán mutatta meg, hogyan is néz ki a hasa egy hónappal azután, hogy életet adott hármasikreinek. Ez Zsír!OrigoSikertörténet: 30 napos kihívással indult, végül 50 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181019-anja-taylor-fogyasi-tortenete-pcos-diagnosztizalasa-utan.htmlAnja Taylor egy fiatal amerikai lány, aki a gyorsételeknek köszönhetően hízott meg. Miután PCOS-t és ízületi gyulladást diagnosztizáltak nála, megijedt, de egyúttal új erőt kapott a változtatáshoz. Egy 30 napos kihívással kezdte mindezt, amitől végül az egész élete megváltozott. Ismerd meg a történetét! Ez Zsír!OrigoKorábban 50 kilót fogyott, és teljesítette az Ironmant, most újra ez Koór Béla céljahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181019-koos-bela-ujra-az-ironmanre-keszul-es-60-kilo-fogyasra.htmlKoós Béla nem elsőre tesz tanúbizonyságot rendkívüli akaraterejéről. Korábban már sikerült neki a csúcsra érni, de most újra ez a célja. A sportoló a vasárnapi Ez Zsír magazinban nyilatkozott terveiről. Ez Zsír!Origo15 kilót fogyott VV Seherezádé: előtte-utána fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181021-15-kilot-fogyott-vv-seherezade-elotteutana-foto.htmlA ValóVilág volt játékosa évek óta a fitnesszel foglalkozik, de most megmutatta, hogyan nézett ki korábban. Ez Zsír!OrigoElőzd meg a tragédiát: 7+1 tipp a biztonságos futáshozhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181019-elozd-meg-a-tragediat-71-tipp-a-biztonsagos-futashoz-onvedelem.htmlAz elmúlt napok történései és az ultrafutó Makai Viktória elleni támadás ismét felhívta a figyelmet arra, hogy a baj bárhol és bármikor megtörténhet. Kovács Ildikó, női önvédelmi oktató szerint éppen ezért rendkívül nagy hangsúlyt kell fektetni a megelőzésre. Úgy véli ugyanis, hogy tudatos felkészüléssel csökkenteni lehet a tragédiák bekövetkeztét. A szakértő 7+1 pontban foglalta össze, mit tehetünk futás közben a biztonságunk érdekében. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.