Cseke Katinka nagyon régóta küzdött már a felesleges kilókkal, de most igazi sikert könyvelhet el: két hónap alatt megszabadult 30 kilótól.

Cseke Katinka mindig is elszántan küzdött a plusz kilók ellen, de nehezen tudott nemet mondani a finom ételekre, most azonban sikerült. Két hónappal ezelőtt még bőven 100 kiló fölött járt, ma már azonban 79 kiló – köszönhetően a kitartásának és egy Singh Viki által javasolt étrend-kiegészítőnek.

Cseke Katinka már nem így néz kiForrás: TV2 Sajtószoba

Ugyan az első hetekben nem történt semmi változás, Katinka nem adta fel, és meg is lett az eredménye. Még akkor sem szaladtak fel rá a kilók, amikor feszültebb időszakában többet evett a kelleténél. „Igazán meglepett, hogy nem változott a súlyom – árulta el a HOT! magazinnak Katinka. – Ma már oda tudok figyelni, hogy mit eszem. Nem kívánom a nasit, így könnyebb tudatosan táplálkoznom. Nekem is kellett ez a löket, ami nélkül nem lenne eredmény. A pajzsmirigy-alulműködésem sem szab akkora gátat a fogyókúrában, mint gondoltam, mégis kifogásokat állítottam fel magamnak. Azóta megszabadultam egy tehertől, de még nem jött meg az önbizalmam. Rengeteget fogytam, de nem állok meg félúton" – tette hozzá a színésznő, aki azt is elárulta, most nem vágyik férfira. Életemben először nem várom a pasit. Jól vagyok!” – mondta Katinka, aki először a testét, majd a karrierjét szeretné rendbe tenni, utána jöhet egy férfi.