Egy igazi pizsamamániásnak nem is kell magyarázni a pihe-puha polárdarabok és az őszi bekuckózások jelentőségét és örömét. Körbenéztünk, melyek most a legszebb és legmelegebb pizsamák a fast fashion boltok kínálatában. 

Habár a rövid ujjú hálóingektől kezdve a gyönyörű, ám kevésbé meleg szaténpizsamákon át sokféle fazon megtalálható az üzletekben, most kizárólag a pamut és polár hosszú ujjú pizsamákra koncentráltunk, hogy tényleg a legmelegebb darabok között tudjatok válogatni.  

A pamutdarabok kényelmesek, kellemes viseletnek számítanak, kissé szellőznek, hiszen természetes anyagból készültek. A polár melegebb, és jobban átadja azt a pihe-puha érzést, amire a legtöbben vágyunk. Ami a mintákat illeti, a klasszikus kockás és norvég mintás darabok már igazi téli hangulatot keltenek, de a cuki állatokból, köztük az unikornisokból sincs hiány, Mickey egér pedig, ahogy az elmúlt években is, még mindig nagy sláger. 

Kattints a képre, és nézd meg a kedvenc pizsamáinkat!

Forrás: Women'secret

Csak hogy teljes legyen a kép, a pizsamák mellé néhány kiegészítőt is hoztunk. Egy meleg köntös vagy egy hosszú polárfelső is jó szolgálatot tesz a hűvös estéken és reggeleken, és ami szintén elengedhetetlen: a lábak mindig legyenek melegen. 

1. Oysho 9995 Ft, 2. Tezenis 1990 Ft, 3. H&M 2990 Ft, 4. H&M 8990 Ft, 5. Women'secret 8795 FtForrás: Life.hu