Nem kell sokáig keresgélnünk, hogy túlárazott, méregdrága termékekre bukkanjunk. A most következőkben olyanokat hoztunk, amelyek itt-ott ugyan aranyozottak, márványalapon fekszenek, neves tervezők keze nyomát viselik, de a hozzájuk rendelt árakkal kissé megszaladt a gyártó tolla.

Kávézz egy 84 ezer forintos bögrében

A Richard Ginori porcelán bögrekollekcióban a tetőt tartó kéz és gyűrű a visszatérő motívum. Ami ötletes, hogy hasonló mintákkal lehet kapni ágytakarót, díszpárnát és más egyéb lakásdekorációs tárgyat is. Így valódi Gucci-egységet hozhatunk létre, már ha szeretnénk kiadni ennyi pénzt a gyártó neve miatt.

Gucci bögre - 295 dollárForrás: gucci.com
Luxusbútorok megfizethető változatai

Szembe jött veled egy meseszép luxuskanapé, de amint megláttad az árát, kaptál egy kisebb szívinfarktust? Miután túlélted, elkezdesz azon kattogni, hogy miként tudnál szert tenni rá? Nem tehetsz róla, van, hogy szinte már fájdalmasan vágyakozni kezdünk egy-egy ilyen drágaság után. Mi azonban remek alternatívát találtunk, hogy ne kelljen lemondanod a nyaralást az elkövetkezendő években, csak hogy megvehesd álmaid kanapéját. Nézd meg a luxuskanapék jóval kedvezőbb árú hasonmásait.

Teremts luxushangulatot egy 53 ezer forintos illatgyertyával

A Louis Vuitton idén november elején dobja piacra új vonalat képviselő illatgyertyáit, amelyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy egy kis luxust vigyünk az otthonunkba.

Louis Vuitton illatgyertyák - 185 dollárForrás: louisvuitton.com

Jacques Cavallier Belletrud, a márka parfümjeinek és férfi illatainak szakértője elmondta, hogy a gyertyák négyféle illatban lesznek kaphatóak: L'Air du Jardin, Île Blanche, Feuilles d'Or, Dehors Il Neige. Ezek közül vannak könnyedebb, virágos illatúak és téli kandallóropogáshoz passzolók is. Minden gyertya kézzel készített – mind maga a kerámia, mind pedig a bőrfogó. Az aranyozott alátét és egyben tető az egyszerű szín- és formavilághal hivatott emelni a luxus érzését.

Most mutatunk pár további drágaságot. Döntsd el te, hogy megérik-e az árukat.

1. Dior vintage óra - vestiairecollective.com 272 000 Ft, 2. Waterford gyertyatartó - dillards.com 135 000 Ft, 3. Versace aranyozott szappanadagoló - amara.com 230 000 Ft, 4. Chanel hógömb - etsy.com 150 000 forint, 5. Moschino ágynemű - redbubble.com 30 000 Ft, 6. Missoni takaró - matchesfashion.com 326 000 FtForrás: Life.hu