Székhelyi József a családja körében töltötte utolsó napjait

Forrás: MTI/Kallos Bea -
halál elmúlás család tüdőrák Székhelyi József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben hunyt el Székhelyi József Jászai Mari-díjas színművész. Lánya, Fruzsina megrendítő szavakkal írta le, milyenek voltak az apja utolsó napjai. 

"Aki csak szerette, a felesége, az édesanyám, a hat gyereke, az unokatestvérünk, néhány barátja, a rabbi, mind bejöttek hozzá. Ettünk-ittunk, vele és persze egymással is beszélgettünk. Szerdán, augusztus 22-én következett be, amitől annyira rettegtünk" - mesélte a Story magazinnak Fruzsina, Székhelyi József lánya. A Jászai Mari-díjas színművész augusztusban hunyta le örökre a szemét, tüdőrákkal küzdött.

Székhelyi József békében ment el Forrás: MTI/Kallos Bea

Nem szeretett volna méltóságától megfosztottan meghalni, nem akarta, hogy elhatalmasodjon rajta az agónia. "Békében, szeretettel a szívében hunyta le örökre a szemét, ebben biztos vagyok" - emlékezett vissza a lánya, aki még édesapja mellé bújt a halálos ágyán.

Ikrei születtek Kollányi Zsuzsinakhttp://www.life.hu/csalad/20181030-ikrei-szulettek-kollanyi-zsuzsi-enekesnonek.htmlVáratlan bejelentést tett Kollányi Zsuzsi: ikrei születtek. Bencét műteni kellett, Bálintot pedig inkubátorba tették. CsaládFotó: Mudra László - OrigoEzzel a cuki kifejezéssel említette meg születendő gyermekét Harry herceghttp://www.life.hu/csalad/20181029-ezzel-a-cuki-kifejezessel-emlitette-meg-szuletendo-gyermeket-harry-herceg.html„Pici pocakunk" - így utalt születendő gyermekére Új-Zélandon tartott beszédében Harry herceg. Család--Voksán Virág így fest 3 héttel a szülés után: élő adásban mesélt kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20181029-voksan-virag-igy-fest-3-hettel-a-szules-utan-elo-adasban-meselt-kisfiarol.htmlHárom hete hozta világra kisfiát, Bencét Voksán Virág, aki most élő adásban beszélt az anyaság örömeiről és nehézségeiről. A nézők pedig azt is láthatták, milyen remekül néz ki ennyi idővel a szülés után. CsaládOrigoFőzőműsort készített édesanyjával ez a 2 éves kisfiúhttp://www.life.hu/csalad/20181029-fozomusort-keszitett-edesanyjaval-ez-a-2-eves-kisfiu.htmlElképesztően aranyos videót készített egy édesanya a 2 éves kisfiával. A fiú szakácsként tündököl, egymás után kéri az alapanyagokat, majd a massza végül tortává áll össze. Család--Újra kisbabát vár Cséffalvay Dorka, az Éjjel-nappal Budapest Majájahttp://www.life.hu/csalad/20181029-ujra-kisbabat-var-cseffalvay-dorka-az-ejjelnappal-budapest-majaja.htmlElső gyermekét februárban hozta világra ÉNB Maja, azaz Cséffalvay Dorka, most pedig a közösségi oldalán bejelentette, hogy jövőre érkezik a második csöppség is. CsaládOrigoElítélték az édesapát, aki csak kólát és édességet adott enni gyermekeinekhttp://www.life.hu/csalad/20181029-eliteltek-az-edesapat-aki-csak-kolat-es-edesseget-adott-enni-gyermekeinek.htmlHa pénzhez jutott, azonnal alkoholra költötte el az az édesapa, aki kólával és édességgel etette a gyerekeit Franciaországban. A két gyermek egészsége leromlott, a felelőtlen szülő most börtönbe megy. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.