terhesség Fókusz Lilu RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma jelentette be Lilu, hogy második gyermekét várja. A közösségi oldalán nem árult el bővebbet a terhességéről, most azonban a Fókusznak nyilatkozott a babavárásról.

„Amióta tudom, azóta minden jobb, tényleg. Szebben süt a nap, kékebb az ég, meg finomabb a hamburger, minden, ami jó volt, még jobb, és nagyjából semmi nem rossz, mert az nem érdekel” – mondta az RTL Klub műsorvezetője, aki azt is elárulta, hogy fia, Dávid mindig is szeretett volna kistesót, most azonban összezavarodott. „Neki eddig volt egy olyan királysága, ő volt tulajdonképpen a nap, és minden körülötte forgott. Azt azért felméri, hogy lehet ,hogy itt most valaki beszáll a játékba. De azt hiszem, hogy azt megértette, hogy a szeretet pont egy olyan dolog, hogy minél többbet ad, annál több lesz belőle és annál többet kap. Nem arról van szó, hogy neki kevesebb lesz, hanem hogy itt lesz valaki, aki rajong érte még.”

Az áldott állapot nem érte váratlanul Lilut és férjét, régóta szerettek volna még egy babát.

„Tervezni nem tudsz olyan értelemben, hogy vagy sikerül, vagy nem, de azt kell hogy mondjam, rettenetesen szerencsések vagyunk, mert amikor elgondoltam, hogy ezt én nagyon-nagyon szeretném még, akkor hamar be is köszönt” – mondta Lilu.

A baba nevét még nem tudják, a nemét pedig egyelőre nem árulják el. Lilu nem tervez változtatni az életén, mindent addig szeretne csinálni, amg komfortos neki és a kicsinek. Azt mondta, nem fog ultrahangképet posztolni, annyira intimnek tartja a babavárást.

Todd LaTourette bejelentette: nincs háborús sérülés, magának vágta le a karjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181105-todd-latourette-bejelentette-nincs-haborus-serules-maganak-vagta-le-a-karjat.htmlA világszerte népszerű karakterszínész, Todd LaTourette éveken át azt terjesztette, hogy háborúban veszítette el a karját, ám most egy műsorban bevallotta: saját magának vágta le. A színész bipoláris személyiségzavarban szenved. TV + SztárokOrigoÍme, a ValóVilág történetének legkülönösebb szerelmespárjai: Kismocsoktól VV Krisztiánig (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181105-ime-a-valovilag-tortenetenek-legkulonosebb-szerelmesparjai-kismocsoktol-vv-krisztianig.htmlElkezdődött a ValóVilág kilencedik szériája, és az már most borítékolható, hogy nem maradunk botrányok és szerelmespárok, ezzel együtt pedig intim jelenetek nélkül. Az előző évadokban szinte kivétel nélkül alakultak ki gyengéd érzelmek, az intim kapcsolatok pedig egyre nyíltabbá és gátlástalanabbá váltak. Míg Nóri és Leslie szerelme nem jutott tovább a csóknál, addig VV Mici és Krisztián már nem is takargatták magukat. TV + SztárokDeutsch Anita visszatér a képernyőre a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181105-deutsch-anita-visszater-a-kepernyore-a-konyhafonok-vip-a-sefek-csataja-cimu-musorban.htmlA Barátok közt sztárja, Deutsch Anita visszatér a képernyőre. A színésznőt a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája címűm műsorban láthatják a nézők. TV + SztárokOrigoGyerekkori fotót posztolt Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20181105-gyermekkori-fotot-posztolt-toth-vera.htmlTóth Vera egy gyerekkori fotót töltött fel a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoKate Beckinsale színésznő Jack Whitehall komikussal csókolózott: lefotózták őkethttp://www.life.hu/sztarok/20181105-kate-beckinsale-szineszno-jack-whitehall-komikussal-csokolozott-lebukott-a-par.htmlKate Beckinsale és partnere nem tudták türtőztetni magukat a nyilvánosság előtt: szenvedélyes csókokat váltottak. TV + Sztárok--Madeleine McCann eltűnéséből lett milliomos egy volt nyomozó, Goncalo Amaralhttp://www.life.hu/sztarok/20181105-madeleine-mccann-eltunesebol-lett-milliomos-egy-volt-nyomozo-goncalo-amaral.htmlMadeleine McCann eltűnéséről írt könyvet egy volt nyomozó, Goncalo Amaral: hatalmas vagyon hozott számára a végtelenül szomorú történet. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.