Ma jelentette be Lilu, hogy második gyermekét várja. A közösségi oldalán nem árult el bővebbet a terhességéről, most azonban a Fókusznak nyilatkozott a babavárásról.

„Amióta tudom, azóta minden jobb, tényleg. Szebben süt a nap, kékebb az ég, meg finomabb a hamburger, minden, ami jó volt, még jobb, és nagyjából semmi nem rossz, mert az nem érdekel” – mondta az RTL Klub műsorvezetője, aki azt is elárulta, hogy fia, Dávid mindig is szeretett volna kistesót, most azonban összezavarodott. „Neki eddig volt egy olyan királysága, ő volt tulajdonképpen a nap, és minden körülötte forgott. Azt azért felméri, hogy lehet ,hogy itt most valaki beszáll a játékba. De azt hiszem, hogy azt megértette, hogy a szeretet pont egy olyan dolog, hogy minél többbet ad, annál több lesz belőle és annál többet kap. Nem arról van szó, hogy neki kevesebb lesz, hanem hogy itt lesz valaki, aki rajong érte még.”

Az áldott állapot nem érte váratlanul Lilut és férjét, régóta szerettek volna még egy babát.

„Tervezni nem tudsz olyan értelemben, hogy vagy sikerül, vagy nem, de azt kell hogy mondjam, rettenetesen szerencsések vagyunk, mert amikor elgondoltam, hogy ezt én nagyon-nagyon szeretném még, akkor hamar be is köszönt” – mondta Lilu.

A baba nevét még nem tudják, a nemét pedig egyelőre nem árulják el. Lilu nem tervez változtatni az életén, mindent addig szeretne csinálni, amg komfortos neki és a kicsinek. Azt mondta, nem fog ultrahangképet posztolni, annyira intimnek tartja a babavárást.