Földes Eszter kisfia, Álmos álmában született

Forrás: Földes Eszter -
szülés Földes Eszter alvás kisfia álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Földes Eszter kisfia júniusban látta meg a napvilágot. A pár örömmel jelentette be a hírt, de többet eddig nem árultak el gyermekükről. Most azonban kiderült, különleges módon született a kicsi.

Földes Eszter a Reggeliben mesélt először arról, hogyan született meg júniusban a Lovasi Andrással közös kisfiuk, Álmos Fülöp. Eddig ugyanis csak a baba világrajövetelének hírét osztották meg a nyilvánossággal, azóta nem nagyon hallhattunk a csemetéről, de most fény derült egy érdekes részletre.

Földes Eszter kisfia álmában született Forrás: Földes Eszter
Itt az első fotó Kasza Tibiék babájáról: a büszke anyuka osztotta meg a képethttp://www.life.hu/csalad/20181128-itt-az-elso-foto-kasza-tibiek-babajarol-a-buszke-anyuka-osztotta-meg-a-kepet.htmlDarai Andrea, azaz Manker egy fotóval köszönte meg a rajongóknak sok szeretet és kedvességet, amit az elmúlt hónapokban kaptak. A kicsiből természetesen alig látszik valami. Család--Nyílt levél az anyámnak, aki nem tisztelte, hogy kislány voltam (18+)http://www.life.hu/csalad/20181125-nyilt-level-az-anyamnak-gyerekkori-szexualis-abuzus-18.htmlA gyermekkori szexuális abúzusról korábban már írtunk, most pedig egy olyan olvasói levelet kaptunk, amelyet mély fájdalommal olvastunk el. A családon belüli erőszak egy olyan formáját tárja elénk, amellyel jóval kevesebbszer szembesülünk. A nevét természetesen elhallgatni kívánó olvasónk saját bevallása szerint ezt a nyílt levelet egyfajta „nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek” felhanggal írta. Hosszú évek óta magában tartott sérelmek, kétségek és fel nem tett kérdések fogalmazódnak meg benne. CsaládOrigoPéter Szabó Szilvia megmutatta tündéri kétéves kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20181127-peter-szabo-szilvia-megmutatta-tunderi-keteves-kislanyat.htmlMegható fotót mutatott kétéves kislányáról Péter Szabó Szilvia a csöppség születésnapja alkalmából. CsaládFotó: Mudra László - OrigoCaramel felesége, Szilágyi Szilvia családi terveikről mesélthttp://www.life.hu/csalad/20181127-caramel-felesege-szilagyi-szilvia-csaladi-terveikrol-meselt.htmlSzámos sztár és híresség lehetőséget ad követőinek arra, hogy kérdezzenek tőlük. A kérdésekre Insta-storyban válaszolnak. Caramel felesége, Szilágyi Szilvia most egy személyes információt árult el. Család--Horváth Éva még szoptatja másfél éves kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20181127-horvath-eva-meg-szoptatja-masfel-eves-kisfiat.htmlHorváth Éva egyre többet dolgozik, habár igyekszik Kristófot mindenhová magával vinni, kétségtelenül kevesebbet vannak együtt. A műsorvezető azt hitte, ez segít majd gyermekének leszokni a szopizásról, de nem így lett. CsaládOrigoKorcsolyázás közben fotózták le Katie Holmes és Tom Cruise lányát, Surithttp://www.life.hu/csalad/20181126-korcsolyazas-kozben-fotoztak-katie-holmes-es-tom-cruise-lanyat-surit.htmlRitkán készül fotó Tom Cruise és Katie Holmes közös gyermekéről, Suriról. Most azonban a lesifotósok korcsolyázás közben lencsevégre kapták a fiatal lányt, így láthatjuk, mennyire hasonlít édesanyjára. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.