Marjai Judit alakja semmit nem változott 30 éve: így csinálja

alak fotó Füles titok Marjai Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marjai Judit modell elképesztően néz ki, szinte pontosan úgy, mint 30 évvel ezelőtt: ez a titka. 

Marjai Judit modell annak idején, a Füles címlapján mutatta meg csodálatos alakját, amire most, több mint 30 év után is büszke lehet. A modell teste ugyanis szinte semmit nem változott az elmúlt években, és ezt bizonyította is. A címlapfotó 1987-ben készült, de csak két évvel később került a nyilvánosság elé, azóta imádják a rajongók. A friss fotón pedig az látszik, hogy Marjai Judit és társa, Czvalinga Ildi is elkéepsztő formában vannak még mindig.

Marjai Judit még mindig dögös Forrás: Insatgram/Marjai Judit

"

Persze kell mellé a fitnesz és a szellem frissen tartása is,

Liptai Claudia kimaradt a Playboy különszámából: nemet mondotthttp://www.life.hu/sztarok/20181130-liptai-claudia-kimaradt-a-playboy-kulonszamabol-nemet-mondott.htmlSok hazai szépség helyet kapott a Playboy különszámában, de Liptai Claudia nem. Kiderült, miért nem került bele a különleges kiadványbba. TV + SztárokOrigoIsmerd meg a kövérségfetisisztákathttp://www.life.hu/ez-zsir/20181129-ismerd-meg-a-koverseg-fetisisztakat.htmlHallottál már a kövérségfetisisztákról? Eláruljuk, kik ők! Ez Zsír!OrigoMajdnem 100 kilót fogyott a világ legkövérebb tinédzserehttp://www.life.hu/ez-zsir/20181129-majdnem-100-kilot-fogyott-a-vilag-legkoverebb-tinedzsere.htmlA világ legkövérebb tinédzserének tartották az indiai Mihir Jaint, aki már iskolába sem tudott járni, hiszen a lábai alig bírták el a hatalmas súlyát. Közel egy évvel ezelőtt megműtötték, azóta rengeteget fogyott, eltökélt szándéka, hogy folytassa a munkát. Ez Zsír!--A legfinomabb tejalternatívák müzlis reggelikhezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181126-legfinomabb-tejalternativak-kivalo-muzlis-reggelihez.htmlKi állatbaráti okokból, ki allergia miatt, ki pedig szimplán az íze miatt választja a növényi tejeket, amelyekből egyébként igen széles a paletta és legtöbbjüket akár otthon is el lehet készíteni. Ez Zsír!OrigoAz 5 legegyszerűbb fogyókúrás tipp: ha ezekkel nem sikerül, akkor semmivelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181128-a-legegyszerubb-fogyokuras-tippek.htmlAz emberek legtöbbször túldimenzionálják a fogyást. Különböző hangzatos diétákkal próbálkoznak, pedig csak néhány, életmódváltásra vezető, egyszerű tippre van szükség, hogy elinduljunk a jó úton. Ez Zsír!OrigoNégy, itthon kevésbé ismert gabonaféle az egészség oltárán http://www.life.hu/ez-zsir/20181125-4-gabonafele-melyek-rengeteget-tehetnek-az-egeszsegert-es-a-fogyasert.htmlTörj ki a zab és a rozs bűvköréből! Az egészség és a fogyás érdekében sokkal több zöldséget kell ennünk, de ez nem feltétlenül jelenti kizárólag a rizs és a vibrálóan színes növények töménytelen mennyiségű fogyasztását. Most mutatunk négy olyan, itthon kevésbé ismert gabonafélét, amelyekkel egyrészt változatosabbá teheted az étkezésedet, másrészt pedig jót teszel a szervezeteddel. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.