Majdnem 100 kilót fogyott a világ legkövérebb tinédzsere

kövér műtét fogyás tinédzser Mihir Jain elhízás étrend egészség mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legkövérebb tinédzserének tartották az indiai Mihir Jaint, aki már iskolába sem tudott járni, hiszen a lábai alig bírták el a hatalmas súlyát. Közel egy évvel ezelőtt megműtötték, azóta rengeteget fogyott, eltökélt szándéka, hogy folytassa a munkát. 

Már kisgyermekként is elhízottnak számított az indiai tinédzser, Mihir Jain. Édesanyja fájó szívvel nézte, ahogy társai iskolába járnak, míg a fia otthon kénytelen tanulni, mert a lábai nem bírták el a súlyát. Már tinédzser kora előtt vérnyomásproblémák léptek fel nála.

Ahogy mi is megírtuk: megműtötték Mihirt, ezután pedig rohamos fogyásnak indult. Közel egy év alatt több mint 95 kilótól szabadult meg, most 139 kilogramm a súlya.

A Daily Star cikke szerint eltökélt szándéka, hogy folytassa a kemény munkát, amelyet az orvosával elkezdtek. Mint mondta: érzi saját magán a pozitív változásokat, nem adja fel a küzdelmet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.