Köszönjük, hogy ilyen sokan játszottatok velünk. Rengeteg szebbnél szebb adventi naptárt küldtetek be hozzánk, amelyeken látszott, hogy mekkora szeretettel és odafigyeléssel készültek. A döntés nehéz volt, de végül megszületett.

Hoztunk egy csokornyit a beküldött adventi naptárakból, amelyeket a cikk végén találtok. Akár inspirálódhattok is, hogy jövőre milyen ötletes és dekoratív csodával lepjétek meg a gyermekeiteket.

Nem terveztük, de lett egy különdíjasunk 

Érkezett egy igazán különleges adventi naptár a játékfelhívásunkra. Ezt egy 9 éves kislány készítette a szüleinek. A kis üvegcsében 24 apró meglepetés-szöveget és -rajzot rejtett el Széll Boglárka lánya. Ez a gesztus annyira szívmelengető, hogy mindenképpen szeretnénk honorálni egy Life.hu-s ajándékcsomaggal.

A kis üvegcsében 24 apró meglepetés-szöveget és -rajzot rejtett el Széll Boglárka lányaForrás: Széll Boglárka

A nyertes pedig...  

A rengeteg szépség mellett akadt egy, ami egyediségével és üzenetével abszolút lenyűgözött minket. Tárnoki Nikolett másfél éves kisfiának, Márknak készítette ezt a természetközeli adventi naptárat, amelyben kis színezhető képeket rejtettek el a szülők.

Minden este fürdetés előtt közösen bontjuk ki az aznapi borítékot, és együtt ülünk le festeni.  

Kis színezhető képeket rejtettek el a szülők az adventi naptárbaForrás: Tárnoki Nikolett

Ami pluszban imádnivalóvá tette számunkra a koncepciót, az az, ahogy a kész munkák lassan átveszik a csomagocskák helyét. Egy ilyen adventi kalendárium az együtt töltött minőségi időt mint értéket csempészi a család életébe, aminél többet nem is kívánhatnánk.

Tárnoki Nikolették adventi kalendáriuma a nyereményjátékunk győzteseForrás: Tárnoki Nikolett

A nyerteseket e-mailben a mai nap folyamán kiértesítettük.

Csodás karácsonyi készülődést kívánunk minden kedves olvasónknak!

Kattints a képre, és nézd meg galériánkat:

Forrás: Sovány Márta