Kiváncsiak voltunk rá, hogyan alakultak 2018-ban a hajtrendek, ami a sztárvilágot illeti. Össze is szedtük a legizgalmasabb frizuraváltásokat a pinkre festéstől a rövidre vágott hajkoronáig.

Akik kipróbálták idén a rózsaszínt:

  • A pink és a lila különböző árnyalatai kifejezetten trendik voltak az idei szezonban, beszéljünk akár egy irizáló vagy egy visszafogottabb rózsaszín árnyalatról. Habár Dukai Reginának is jól állna ez az extrémebb stílus, csak egy effekt erejéig merte belevágni.
Dukai ReginaForrás: Instagram/reginadukai
  • Palvin Barbi áprilisban villantott halványrózsaszín hajfestést, és persze meg sem lepődtünk rajta, hogy ez is fantasztikusan állt a modellnek.
Palvin BarbiForrás: Instagram/realbarbarapalvin
  • A színésznő, Julia Roberts az év vége felé, novemberben mutatta meg, hogy 51 évesen is be lehet vállalni az extrémebb, rose gold fürtöket. 
Julia RobertsForrás: Northfoto/The Mega Agency
"Forrás: Getty Images "
Micsoda nő! Ikonikus képek a születésnapos Julia Robertsről
A világ legszebb nőjének és a legszebb mosolyú nőnek is többszörösen megválasztott színésznőt ritkán látott fotóival ünnepeljük 51. születsénapján! A képekért kattints ide!

Akik szőkék lettek:

  • A szőke is igencsak kedvelt szín volt idén, legalábbis a magyar sztárok körében. Az énekesnő, Judy például már rögtön év elején platinaszőke hajat villantott.
JudyForrás: Instagram/kisjudy
  • Sarka Kata júliusban váltott: jól megszokott barna tincseit szőkére festette.
Sarka KataForrás: Instagram/katasarka
  • Galambos Lajos lánya, Galambos Boglárka dús, barna hajkoronáját szintén szőkére változtatta.
Galambos BoglárkaForrás: Instagram/gba.style
  • Szandit is sötétebb hajjal szoktuk meg, idén viszont ő is kipróbálta a világosabb árnyalatokat.
SzandiForrás: Instagram/szandi_hivatalos

Kedvenceink, a rövid frizurák:

  • Az idei évből az egyik kedvenc átalakulásunk egyértelműen Tóth Gabié, akinek régen is kifejezetten imádtuk rövid frizuráit. Az énekesnő februárban vágatta le a haját, méghozzá egy korábbról is ismerős, szuper fazont választott. Ekkor még fekete hajjal tündökölt, májusban viszont szőkére váltott.
Tóth GabiForrás: Instagram/tothgabi
  • Legalább ennyire szerettük Cinthya Dictator váltását is. A fotóművész márciusban vágatta le a haját, aztán még ennél rövidebb fazonokat is kipróbált, és mi mindet imádtuk szőkén is, barnán is. 
Cinthya DictatorForrás: Instagram/cinthyadictator