Komoly kihívás Szellő István számára három fiú és egy kislány édesapjának lenni, de természetesen legalább annyi, ha nem több örömet is jelent a feladat.

Szellő István négy gyermeke három korosztályt képvisel, ami nehezíti a híradós feladatát. Az első házasságából született fia, András most 22 éves. A másodikból a 16 éves Ádám született. Az ikrek, a kilencéves Manna és Alen egy későbbi kapcsolat gyümölcsei. A félig szír származású édesanyjuk már nem élhette meg a gyermekek negyedik születésnapját.

Szellő István először látható négy gyermekévelFotó: Szabó Gábor - Origo

„Tény, csinálhattam volna másképp is, jobban is, elvégre nem ez az ideális családmodell. De ha már így alakult, amit egyébként nem bánok, ebből kell kihoznom a legtöbbet. A szeretet mellett mind a négy gyermekemre kell, hogy jusson elegendő figyelem, törődés, idő és energia. Ez vezérel a mindennapokban” – mondta a Story magazinnak Szellő István. Hozzátette, eddig szerinte sikerült helytállnia. „Ha őszinte akarok lenni, minden gyermekemet elkényeztettem. Egy kedves szóval, egy mosollyal mindig le tudtak, le tudnak venni a lábamról, különösen a lányom, aki máris remekül érti a női csalafintaságokat. Az életkoruknak megfelelő̋ értékrendjük szerencsére a helyén van” – tette hozzá a híradós.