Weisz Fanni és Hajmásy Péter a családalapításra készül

Forrás: FEM3 Café -
Hajmásy Péter Születés siket Weisz Fanni család gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családalapítást tervezi Weisz Fanni és Hajmásy Péter. Nemrégiben egy genetikusnál jártak, hogy megtudják, mennyi esély van arra, hogy siket gyermekük szülessen. 

„Nem tartjuk fontosnak feltétlenül követni a hagyományokat, de alapvetően azt terveztük már rég, hogy előbb összeházasodunk és utána jöhet a gyerek” – mesélte Hajmásy Péter, Weisz Fanni férje a Borsnak. Az esküvő nyáron már megtörtént, most pedig egy genetikust is felkerestek, hogy megtudják, mennyi az esélye annak, hogy siket gyermekük szülessen. Az ifjú férj elmondta: akárhogy is lesz, szeretettel fogadják a kicsit.

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter a családalapítást tervezik Forrás: FEM3 Café

Két gyermeket terveznek, Péter a szíve mélyén egy kisfiút és egy kislányt szeretne, de leszögezte: akárhogyan lesz, örülnek majd. A genetikai vizsgálat kimutatta, hogy Fanni nem hordoz olyan géneket, ami arra mutat, hogy gyermekük is feltétlenül siketen születne.

„Egyáltalán nem félek attól, hogy a gyerekünk siket lesz. Minden úgy lesz, ahogy lennie kell. És ha mégis úgy alakul, hogy a babánk vagy babáink nem hallanak majd, akkor az édesanyjuk úgyis hamar megtanítja őket jelelni” – fogalmazott Hajmásy Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.