Valkó Eszter és férje, Péter öt évig próbálkoztak, de a gyermekáldás elkerülte őket. Most viszont hatalmas a házaspár öröme, ugyanis jön a baba!

Valkó Eszter és férje hatalmas örömhírről számoltak be: kisbabájuk lesz. Évek óta várnak arra, hogy végre pozitív legyen a terhességi teszt, és most sikerült. Nyárra várják a kicsit, de azt még nem tudják, hogy itthon vagy Hollandiában születik-e majd meg, hiszen Pétert most oda köti a munkája. 

Valkó Eszter és párja kisbabát várnakForrás: RTL Klub

„Nem titok, lombikprogram segítségével sikerült teherbe esnem. Kisebb-nagyobb megszakításokkal öt sikertelen év van mögöttünk. Bevallom, már nem is számoltam, hány hiábavaló beültetés történt. Immár mellékes is, a lényeg, hogy ez az egy, a legutolsó végre sikerült” – számolt be öröméről Valkó Eszter. Persze sokszor érezte úgy, feladja, nem teszi ki a szervezetét több gyógyszeres kezelésnek, de férjével, Péterrel mindig sikerült túllendülniük a nehéz időszakokon. Sok őszinte beszélgetés és vigasztalás van a hátuk mögött, de most átadhatják magukat az örömnek. „Rengeteg orvosnál jártunk. Ha hallottunk valakiről valami jót, mi is felkerestük” – mondta Eszter. Nem tudják, miért épp most sikerült, ahogy Eszter korán kívül – 44 év – arra sincs magyarázat, miért nem sikerült a többi. Lehet, hogy a környezetváltozás is segített, hiszen férje, Péter egy ideje Hollandiában dolgozik, Eszter pedig, ha csak teheti, meglátogatja. „Jó, hogy jött Petinek ez a hollandiai lehetőség, és ezáltal, azt hiszem, én is felszabadultabb lettem"” – árulta el a boldog kismama. Azt egyelőre nem tudják, hogy kisfiuk vagy kislányuk lesz-e, de ez nem is számít. Mindegy is, hogy fiú lesz vagy lány, hiszen olyan régóta várunk, vágyunk rá. Annak is örülök, hogy nyári baba lesz. Alig várom, hogy megláthassam az arcát, és a kezünkbe foghassuk” – mondta a Story magazinnak Eszter. Arról még nem döntöttek, hogy itthon vagy Hollandiában születik majd meg a csöppség, de az biztos, hogy Peti bent lesz a szülőszobában. „Az biztos, hogy a gyerekszobát kint rendezzük be neki, hisz Petit még jó ideig oda köti a munkája, így mi is ott leszünk vele. Együtt lesz a család” – árulta el Eszter.