Októberben hozta világra harmadik gyermekét Görög Zita modell. A kis Timon 54 centiméterrel és 3600 grammal jött a világra. A család élete felbolydult, Zitának újra fel kellett idéznie, hogyan kell bánni egy kisbabával, párjának pedig sok mindent meg kellett tanulnia.

„Tudtam előre, hogy az első euforikus boldogsággal teli időszak után gyorsan megcsap majd minket a fáradtság szele. Ez nagyjából a harmadik héten be is következett, amikor már alvajáróként közlekedtünk itthon” – mesélte Görög Zita a Story magazinnak. A modell októberben hozta világra harmadik gyermekét, Timont, akit most a nyilvánosságnak is megmutatott. 

Aggódott, hogy képes lesz-e felidézni, mi a dolga egy kisbabával vagy újra meg kell tanulnia mindent. Mint mondta: amint magához ölelte Timont, minden kétsége elszállt. Zsolt is napról napra tanulja az apaságot. „Zita már az elején a kezembe nyomta a nálunk is népszerű szakkönyvet, A suttogó titkait, amelyben az amerikai szerző részletesen taglalja, hogy a különböző sírások, nyöszörgések mit jelenthetnek a picinél. Azóta tényleg képes vagyok megérteni Timon jeleit. Az elején ez nem ment annyira. Korábban, amikor felsírt, mindig azt hittem, hogy éhes, és azonnal meg is etettem” – mondta a büszke apuka. Azt is elárulta, hogy ezt az időszakot az követte, amikor minden apró sírásra tisztába tette a kicsit. Előfordult, hogy 8 pelenkát is elhasznált, de Timon még mindig nem hagyta abba a sírást.