A brit királyi család két hercegnéjének vitájától hangos a sajtó hónapok óta. Látszólag karácsonykor kibékült Katalin és Meghan, ám most úgy tűnik, hogy Katalin hercegné mégis fenyegetve érzi magát. 

Sokáig úgy tűnt, hogy Katalin és Meghan hercegné viszonya a kezdeti boldog pillanatok után nem alakul felhőtlenül. Karácsonykor azonban kibékültek II. Erzsébet királynő legnagyobb örömére. 

Carole Malone királyi családra specializálódott újságíró most mégis azt állítja, hogy Katalin fenyegetve érzi magát Meghan hercegnétől. Mint mondja: sokáig ő volt a legjobban öltözött nő, akit a család és a sajtó is imádott azóta, hogy randevúzni kezdett Vilmos herceggel. Ám most megjelent a hollywoodi csillag, aki kissé elvonja a figyelmet róla – írja a The Sun.

Katalin tényleg fenyegetve érezheti magát?Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

Malone egy igazi angol rózsaként jellemezte Katalint, aki magániskolába járt, és soha nem volt túl hangos feminista, mint Meghan. Harry herceg feleségéről azt mondja, hogy egy igazi vezéregyéniség, aki teljesen más családi háttérrel érkezett a családba, és mindent, amije van, magának kellett elérnie.