A királynőnek elege lett Katalin és Meghan hercegné feszült viszonyából

Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby -
vita karácsony II. Erzsébet brit királynő Meghan hercegné Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még hónapokkal ezelőtt röppent fel a pletyka, amely szerint Katalin és Meghan hercegné nem jönnek ki egymással. Ebből most Erzsébet királynőnek elege lett. 

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy királyi források szerint igencsak feszült a viszony Katalin és Meghan hercegné között. Sokan annak okát is ebben látták, hogy Harry herceg és felesége nem költöztek a Kensington-palotában Vilmosék mellé.

Katalin és Meghan kapcsolata rendeződni látszik Forrás: Getty Images/Indigo/Max Mumby

A The Sun cikke szerint Erzsébet királynőt is nagyon bántotta a dolog, nagyon akarta, hogy a két hercegné jól kijöjjön egymással. Remek alkalomnak látta az ügy rendezésére a karácsonyt, ugyanis ilyenkor az egész királyi család összegyűlik Sandringhamben. Szinte lehetetlen volt, hogy a két hercegné elkerülje egymást.

Királyi források szerint az ünnepek nagy békességben teltek. Miután a család megnézte a királynő köszöntő beszédét, a két hercegné scrabble-t játszott egymással. A királynő pedig boldog volt, hogy minden rendeződött.

Kanye West elárulta: negyedik gyermeküket várják Kim Kardashiannelhttp://www.life.hu/csalad/20190105-kanye-west-elarulta-negyedik-gyermekuket-varjak-kim-kardashiannel.htmlMár korábban is felreppentek a hírek azzal kapcsolatban, hogy Kanye West és Kim Kardashian a negyedik gyermeküket várják. Most azonban biztosnak tűnik a családgyarapodás híre. CsaládOrigoMegfelelési kényszer, avagy bármit megteszünk, hogy elfogadjanak minket?http://www.life.hu/csalad/20190102-megfelelesi-kenyszer-avagy-barmit-megteszunk-hogy-elfogadjanak-minket.htmlÉletünk során több olyan közösségnek is tagjaivá válunk, amelyek szabályait be kell tartanunk, normáikhoz alkalmazkodnunk kell, ha a zavartalan együttélés a célunk. De vajon akkor fogadnak el minket hamarabb, ha feltétel nélkül behódolunk a csoport vagy egy tekintélyszemély akaratának, vagy ha megvillantjuk önálló gondolatainkat? CsaládOrigoA legbizarrabb dolgok, amelyeket a szülők kértek a bébiszitterüktőlhttp://www.life.hu/csalad/20190104-a-legbizarrabb-dolgok-amelyeket-a-szulok-kertek-a-bebiszitteruktol.htmlKiderült, melyek a legfurcsább dolgok, amelyeket a bébiszitterektől kértek a szülők. Család--Már tudni lehet, hol születik meg Harry herceg és Meghan hercegné gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190104-mar-tudni-lehet-hogy-szuletik-meg-harry-herceg-es-meghan-hercegne-gyermeke.htmlMár régóta folynak a találgatások arról, hogy mikor és hol hozza majd világra gyermekét Meghan hercegné. Vajon követi vagy megszakítja a hagyományt? Úgy tűnik, most kiderült. Család--A gyermekek megérdemlik a biztonságot – A tavalyi év döbbenetes ügyei http://www.life.hu/csalad/20190102-a-gyermekek-megerdemlik-a-biztonsagot-a-tavalyi-ev-dobbenetes-ugyei.htmlIskolai megfélemlítés, zaklatás, családon belüli erőszak, megaláztatás, a biztonság hiánya és méltóság nélküli élet. Ezek azok, amelyeket egy gyermek sem érdemel meg, mégis számtalan szomorú példát látunk rájuk itthon is. A nevelő célzatú pofonok még mindig gyakran elcsattannak a magukat szerető családként definiálók zárt ajtói mögött, sőt az se ritka, amikor egy iskola az, amely hagyja, hogy a tanulói testi- és lelki épsége veszélybe kerüljön. CsaládOrigoÍme Pippa Middleton gyermeke egy jól elkapott lesifotónhttp://www.life.hu/csalad/20190104-ime-pippa-middleton-gyermeke-egy-jol-elkapott-lesifoton.htmlOktóberben hozta világra első gyermekét Katalin hercegné testvére, Pippa Middleton. Most egy lesifotósnak sikerült lencsevégre kapni a csöppséget. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.