Gregor Bernadett édesanyja alkoholizmusáról beszélt

Forrás: Csudai Sándor - Origo -
édesanya Gregor Bernadett alkoholizmus alkohol család szülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyja alkoholbetegségéről beszélt a Jakupcsek plusz című műsorban Gregor Bernadett színésznő. Azt mondta: ha csak egy alkoholista nő is elgondolkodik azon, hogy valamit másképp kellene csinálnia, megérte beszélnie. 

"Fontosnak tartottam mesélni az édesanyám alkoholizmusáról évekkel ezelőtt Friderikusz Sándor műsorában, és most, a Jakupcsek plusz című műsorban is. Ha csak egy alkoholista nő elgondolkodik azon, hogy változtatnia kellene, már megérte az egész" – mesélte Gregor Bernadett a Borsnak. Mint mondta: kiskamaszként tudatosult benne, hogy náluk nem minden úgy megy, mint más háztartásokban.

Gregor Bernadett az édesanyjáról és az alkoholbetegségről beszélt Forrás: Csudai Sándor - Origo

Édesanyja közel negyven éven át küzdött az alkoholbetegséggel. A színésznő számára azonban ő nem egy bántalmazó volt, hanem egy gyönyörű, háromdiplomás nő, aki mindenkinek segített, akinek csak tudott. "Mire kiskamaszként rájöttem, hogy mindeközben belül a démonjaival küzd, talán már késő volt. Nem tudom" – fogalmazott Gregor Bernadett.

Egy alkalomra emlékszik vissza, amikor az anyja letette a poharat. Ez az a pillanat volt, amikor Gregor Bernadett életet adott a fiának, Bencének. "Akkoriban nagyon sokat segített, sokat utazott hozzánk Szegedről, nagyon jó időszak volt. Öt hónapig tartott, hogy nem ivott, aztán láttam a pillanatot, hogy megint tölt" – emlékezett vissza Gregor Bernadett.

Négy generáció egy képen – Végre egy valóban szuper internetes kihíváshttp://www.life.hu/csalad/20190108-negy-generacio-egy-kepen-internetes-kihivas.htmlAz internetes kihívásokban rejlő abszurditásokról és veszélyekről korábban már írtunk. Most azonban egy olyan indult hódító útjára, amely megható és igazán szívet melengető. CsaládOrigoÉlethű nemi szervek a játékbabákon: megdöbbent az édesanyahttp://www.life.hu/csalad/20190108-elethu-nemi-szervek-a-jatekbabakon-megdobbent-az-edesanya.htmlMegszokhattuk, hogy amikor levetkőztetünk egy játékbabát, az alsóneműje alatt nem találunk olyasmit, amit egy hús-vér babán látnánk, vagyis nemi szerveket. Egy édesanya azonban most olyan babát vásárolt, amelynek a gyártói még erre is figyeltek. Család--Fürdőruhamodellt parodizált a kétgyermekes édesanyahttp://www.life.hu/csalad/20190108-furdoruhamodellt-parodizalt-a-ketgyermekes-edesanya.htmlBlogot vezet a kétgyermekes édesanya, Laura, aki nemcsak magáról és gyermekeiről oszt meg vicces fotókat, hanem celebeket is szeret parodizálni. Most egy fürdőruhamodell lett a kiszemeltje. Család--6 jel, hogy a gyereked kivételes tehetséghttp://www.life.hu/csalad/20190106-6-jel-hogy-gyermeked-tehetseges-zseni-magas-intelligenciaval-bir.htmlA magas intelligencia nem jelenti azt, hogy valaki zseni. A gyerekek esetén az IQ-szint mérése pedig lényegében lehetetlen. Vannak azonban olyan tulajdonságok, amelyek előrevetíthetik gyermeked kivételes tehetségét, melynek köszönhetően akár jelentős művésszé, sikeres üzletemberré vagy akár nagyszabású gondolkodóvá is válhat. A Bright Side oldal által összeállított listából hoztuk el a leggyakoribb jellemzőket. CsaládOrigoGörög Zita megmutatta kisfiát, Timont – így élnek mosthttp://www.life.hu/csalad/20190107-gorog-zita-megmutatta-kisfiat-timont-igy-elnek-most.htmlOktóberben hozta világra harmadik gyermekét Görög Zita modell. A kis Timon 54 centiméterrel és 3600 grammal jött a világra. A család élete felbolydult, Zitának újra fel kellett idéznie, hogyan kell bánni egy kisbabával, párjának pedig sok mindent meg kellett tanulnia. CsaládOrigoÉrkeznek a félévi bizonyítványok – kezeld helyén a jegyekethttp://www.life.hu/csalad/20190104-erkeznek-a-felevi-bizonyitvanyok-kezeld-helyen-a-jegyeket.htmlAz oktatási intézmények heteken belül kiküldik az értesítőket a diákok első öt hónapos teljesítményéről. Mennyire kell komolyan vennünk az elért eredményeket? Mennyire büszkélkedhetünk egy színjeles bizonyítvánnyal? Mit tükröznek a félévi jegyek? A kép jóval árnyaltabb, mint azt elsőre hinnénk. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.