Schobert Norbi elárulta, mennyire van kibékülve a testével

Forrás: TV2 -
testkép Schobert Norbert test életmód edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félmeztelen fotót töltött fel közösségi oldalára Schobert Norbi. A fitneszguru a képhez tartozó bejegyzésben leírta, sokkal jobban is kinézhetne. 

Már visszavonult a fitneszguru, Schobert Norbi, ám nem hagyta el magát. Legutóbbi Instagram-bejegyzéséből kiderült, hogy napi 40 percet edz, de így sem teljesen elégedett a testével.

„Edzek napi 40 percet. Tolom az Update shaket és tudom, lóg a hasam, mellem, szarul nézek ki. Sok 48 éves sokkal jobb, de ki merem tenni Photoshop és FaceApp nélkül. Ma 10% már csak a testzsír és naturálban tolom. Elnézést!” – írta a fotójához Norbi.

Rajongói azonban nem értenek egyet vele. Sok kommentelő szerint remekül fest. „Hol lóg? Nem jól látod, Norbi. Izmos vagy és mosolyogsz. Jól érzed magad, ez a lényeg. Hatalmas célokat sikerült már elérned” – írta az egyik kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.