Ruby Tuesday Matthews modell fogyás kokain kávé cigaretta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyermekes édesanya, Ruby Tuesday Matthews modell elárulta, hogyan tudta fenntartani 54 kilogrammos súlyát, mielőtt megszülettek a gyermekei. A válasza sokkoló volt. 

Ruby Tuesday Matthews ausztrál modelltől közösségi oldalán kérdezték meg: mi volt a titka annak, hogy két gyermeke születése előtt meg tudta őrizni 54 kilogrammos testsúlyát és karcsúságát.

A válasz sorkkoló volt. Mint mondta: a titok a sok kávé, cigaretta és a kokain. Matthews azt vallja, hogy influenszerként, azaz véleményvezérként őszintének kell lennie. Azt is belátja, hogy ez az életmód nem volt megfelelő. A kokaint három nappal azelőtt tette le, hogy megtudta: gyermeket vár – írja a News.com.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Today’s office @elementsofbyron

RUBY TUESDAY MATTHEWS (@rubytuesdaymatthews) által megosztott bejegyzés,

Larion Zoé bikiniben mutatta meg tökéletes alakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190110-larion-zoe-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.htmlGyakran mutatja meg gyönyörű idomait Larion Zoé, aki a téli hidegben most is egy bikinis fotóval örvendeztette meg rajongóit. Ez Zsír!--Palik László nem mindennapi meglepetést kapott a stábtagoktólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190110-palik-laszlonak-egy-nem-mindennapi-meglepetest-kapott-a-stabtagoktol.htmlImádja a sportot Palik László, amit már az Exatlon Hungary forgatása alatt sem kell nélkülöznie a stáb jóvoltából. Ez Zsír!--Schobert Norbi elárulta, mennyire van kibékülve a testévelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190110-schobert-norbi-elarulta-mennyire-van-kibekulve-testevel.htmlFélmeztelen fotót töltött fel közösségi oldalára Schobert Norbi. A fitneszguru a képhez tartozó bejegyzésben leírta, sokkal jobban is kinézhetne. Ez Zsír!OrigoGáspár Evelin felfüggesztette a diétát az ünnepekre, ennyit hízotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190108-gaspar-evelin-felfuggesztette-a-dietat-az-unnepekre-ennyit-hizott.htmlÉletmódtanácsokat ad közösségi oldalain Gáspár Evelin. Rengeteget fogyott az utóbbi években, életébe beköltözött az egészséges táplálkozás és a sport is. Most elárulta, hogy az ünnepek alatt ő is maga mögött hagyta a diétát, hízott is néhány kilót. Ez Zsír!OrigoMariah Carey megmutatta, mennyire szexi bikiniben - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190105-mariah-carey-megmutatta-mennyire-szexi-bikiniben-foto.htmlPihenéssel kezdi az új évet Mariah Carey, aki erről az Instagram-oldalára is feltöltött néhány képet. Ezeken a fotókon nem másban láthatjuk, mint egy nagyon szexi bikiniben. Ez Zsír!--Debreczeni Zita 9 kilót hízott férje melletthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190104-debreczeni-zita-9-kilot-hizott-ferje-mellett.htmlHázasságáról és a mindennapjairól mesélt Lilunak Debreczeni Zita. Elárulta, hogy 9 kilót hízott az utóbbi években. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.