Ötvenkét évvel ezelőtt adta örökbe a lányát Karen Leslie. Egészen eddig semmit sem tudott róla, most azonban egy DNS-teszt eredményének köszönhetően találkozhattak. A történetük szívszorító. 

Karen Leslie 52 évvel ezelőtt esett teherbe Dick Leslie-től. Ám ekkor még nem voltak házasok. Karen vallásos családból származott, kitagadták volna, ha házasságon kívül születik gyermeke, így örökbe adták a kicsit - írja az ABC News.

Ez a lány az örökbe fogadó szülőktől az Erin Chatterton nevet kapta. Néhány évvel ezelőtt kapott egy DNS-tesztet születésnapi ajándékba, hátha megtalálhatja a vérszerinti családját. Elvégezte a tesztet, majd jeleztek is neki, hogy egyezést találtak. Ám nem a szüleit találta meg, hanem a féltestvéreit, akik édesapja első házasságából születtek. Kapcsolatba is lépett velük.

Ők faggatták az apjukat, aki nem mondott túl sokat, így a nevelőanyjukhoz fordultak. Karen és Dick ugyanis később összeházasodtak. Ő már elmondta a teljes igazságot. 

"Nagyon nehéz időszak volt az életében" - idézte Karen szavait a nevelt lánya, Lori. "Teljesen eltemette magában ezt az emléket, valószínűleg azért, mert rettenetesen fájt neki" - folytatta Lori. 

Hosszas levelezés után a két család találkozott egymással, így anya és lánya 52 év után újra láthatták egymást.