A hetet erősen indítottuk, a Critics Choice Awards vörös szőnyegén csodás ruhakölteményeket és divatbakikat is bőven láthattunk. Ezt követően is akadt néhány emlékezetesebb divatpillanat, különös tekintettel Naomi Campbell új frizurájára. 

  • Javában folynak a divathetek, és természetesen hírességekből sincs hiány az egyes bemutatókon. Naomi Campbellt például a párizsi divathéten, a Louis Vuitton show-ján láthattuk egészen szokatlan külsővel. Hosszú fekete haja ezúttal igazi afrofrizurává vált, alig ismertük fel a fotókon. 
Naomi CampbellForrás: Getty Images
  • Gwyneth Paltrow-t ezen a héten új könyve bemutatóján láthattuk. A színésznő igencsak laza szerelésben érkezett az eseményre, és habár a no makeup smink üde külsőt adott neki, a lógós, bő ruhák nem mutattak túl jól.
Gwyneth PaltrowForrás: Getty Images
  • Ezerrel dübörögnek a filmpremierek is, a máris igen népszerű Üveg című mozi főszereplői ezúttal New Yorkban mutatkoztak be. A film egyik női főhőse, Anya Taylor-Joy egy arany nadrágkosztümben jelent meg az eseményen, ami nem volt olyan rossz, de neki nem állt igazán jól, nem beszélve a hozzá választott sötét rúzsról.
Anya Taylor-JoyForrás: Getty Images
  • Ugyanezen az eseményen láthattuk Sarah Paulsont is, aki manapság nem nyűgöz le bennünket. A tavalyi évről emlékezetes maradt a neonszínű estélyije, idén pedig a sárgán lángoló ruhája. Ezekhez hasonlóan ez a mostani piros ruha sem nyerte el a tetszésünket, és a bütyök mellett a felemás cipő sem festett jól.
Sarah PaulsonForrás: Getty Images
Torz és eldeformálódott celeblábak: ijesztő fotók!

A vörös szőnyeg nem csak a csillogásról szól, sokszor olyan apróságok is napvilágra kerülnek a kamerák kereszttüzében, mint az eltorzult lábfejek, amelyek bizony nem is ritkák Hollywoodban. Mutatjuk a legijesztőbbeket!