Heti trendjelentés: Emily Ratajkowski nagyot hibázott a vörös szőnyegen

trendjelentés vörös szőnyeg Emily Ratajkowski Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét legizgalmasabb vörös szőnyeges eseménye a Golden Globe-gála volt, ahol nemcsak csodás estélyiket, de nagy divatbakikat, villantós partiruhákat és extrém férfiruhákat is láthattunk. Ehhez mérhető izgalmakat nem tartogatott a hét második fele, de azért volt néhány emlékezetesebb ruha. Mutatjuk őket!
  • Emily Ratajkowski piros estélyiben, hosszú palásttal mutatkozott a vörös szőnyegen. Nemcsak a ruhája színe, de a sminkje is meglehetősen harsány volt. Habár Jennifer Lopez sminbakijához képest nem annyira vészes, de így is kicsit bohóchatású lett ez a smink.
Emily Ratajkowski Forrás: Getty Images
  • A Golden Globe után a National Board of Review gálán is láthattuk Lady Gagát. A Csillag születik főszereplője ezen az eseményen a legjobb színésznőnek járó díjat is elnyerte, amit egy maszkulin vonalakkal megálmodott Ralph Lauren estélyiben vett át. Ehhez egy igencsak különc, tollas bolerót választott az énekesnő. Mindez jól is állt neki, de a smink nála sem sikerült jól, a szemöldöke borzalmasan erős és sötét lett.
Lady Gaga Forrás: Getty Images
  • Az Üveg című horror-thriller premierjén Sarah Paulson igencsak egyedi ruhában jelent meg. A rózsaszín alaphoz nagyon jól passzoltak a zöld kiegészítők – a fülbevaló, a gyűrűk és a táska is –, de a ruha alján felnyúló lángnyelvek egyáltalán nem mutattak jól.
Sarah Paulson Forrás: Getty Images
  • A legnagyobb kedvencünk a héten az énekesnőként és színésznőként is ismert Kat Graham volt. A svájci származású Kat halványzöld, csipkével és fodrokkal kombinált ruhája káprázatos volt.
Kat Graham Forrás: Getty Images
  • Ezúttal a férfiakat sem hagyjuk ki, a hét két sztárja Bradley Cooper és Rami Malek volt, és nem csak a Golden Globe-on. Bradley Cooper a National Board of Review díjátadón a legjobb rendezőnek járó díjat vihette haza, Rami Malek pedig a Golden Globe után a Los Angeles Online Film Critics Society díjátadón tűnt fel tiszta pirosban.
Bradley Cooper és Rami Malek Forrás: Getty Images
Az aszimmetrikus szárú farmer lehet az új őrület: te hordanád? http://www.life.hu/trend/20190110-sokkolo-uj-farmertrend-hodit-aszimmetrikus-szarral.htmlA kijevi származású tervező, Ksenia Schnaider meglepő farmertrenddel állt elő. A kísérletező kedvű tervezőnő új farmerja egy igencsak különc darab, amelyet egyelőre csak maga Ksenia visel, de ő imádja. TrendOrigoTop 13 legborzalmasabb ruha a Golden Globe-gálák történetébőlhttp://www.life.hu/trend/20190108-top-13-legborzalmasabb-ruha-a-golden-globe-galak-tortenetebol.htmlHelyi idő szerint vasárnap este rendezték meg a 76. Golden Globe-gálát, ahol csodálatos estélyi ruhákat, nagy divatbakikat és furcsa férfiöltözeteket is láttunk. A korábbi években is nagyjából ez volt a vörös szőnyeges felhozatal, így mi most 1990-től gyűjtöttük össze a legrondább ruhákat a Golden Globe-ról. TrendOrigoSztárpárok a vörös szőnyegről: 2018 legstílusosabb és legfurcsább párosaihttp://www.life.hu/trend/20190103-2018-stilusos-sztarparjai-a-voros-szonyegrol.htmlA 2018-as év legszebb estélyi ruháit, legsokkolóbb sminkbakijait és a legdurvább dekoltázsait is megmutattuk már, most pedig a legemlékezetesebb sztárpárokon van a sor. Trend--2018 legdurvább dekoltázsai a vörös szőnyegről http://www.life.hu/trend/20181219-2018-legdurvabb-dekoltazsai-a-voros-szonyegrol.html2018-ban szexi dekoltázsokból sem volt hiány a vörös szőnyeges eseményeken. Ha le is maradtál róluk, most bepótolhatod, ugyanis összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket! TrendOrigoEz történt 2018-ban: divatkatasztrófák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20181218-2018-legdurvabb-divatkatasztrofai-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy az lenni szokott, idén sem csupán álomruhákkal volt tele a vörös szőnyeg, sőt jóval többen voltak azok, akik durva bakikat követtek el, legyen szó egy rendkívül előnytelen estélyi ruháról, vagy egy extrém és sokkoló jelmezről. Ezeket mutatjuk most meg! TrendOrigoVilágraszóló esküvők és álomszép menyasszonyi ruhák 2018-bólhttp://www.life.hu/trend/20181217-alomszep-menyasszonyi-ruhak-2018bol.html2018 sokak számára a szerelmi beteljesülés éve volt. Több világraszóló esküvőt is tartottak az idén, három azonban ezek közül is kiemelkedett. Ezekre pillantunk most vissza, különös tekintettel a menyasszonyi ruhákra. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.