Amikor két ember összeköti az életét, természetes, hogy hatnak egymás addigi életvitelére, és bizonyos dolgokban kompromisszumot kötnek. A brit királyi családban azonban a változtatások jóval nehezebben megvalósíthatók, ám Sussex hercegnéjének ez is sorra sikerül.

Forrás: Getty Images
Étkezz úgy, ahogy II. Erzsébet brit királynő

II. Erzsébet királynő, aki immár 67. éve uralkodik, idén lesz 93 éves. Nem lehet elmenni amellett, hogy egészségében nagy szerep jut étkezési szokásainak. Darren McGrady, egykori királyi séf most feltárja, hogy mit is eszik egy nap a brit uralkodónő. Olvasd tovább!

Meghan Markle még csupán Harry kedvese volt, amikor úgy ítélte meg, ideje változtatni a herceg étkezési szokásain. Erről pedig nem más, mint Andrew Morton, a királyi család hivatalos életrajzírója mesélt az Expressnek:

Szeret főzni, új ételeket felfedezni és kísérletezni az ízekkel.

Meghan kulináris kalandozásai drámaian megváltoztatták Harry hűtőjének tartalmát is. Hummusz, sárgarépa, chiamagos puding, mandula és zöldséglé például mindig kell, hogy legyen a hercegi pár konyhájában.

Meghan nemcsak Harry herceg szívére, de az egészségére is nagy hatással vanForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Pool
Meghan sussexi hercegné étkezési tippjei

Csupán hétvégén eszik húst.

Délután kávé helyett inkább zöldséglevet iszik.

Ha nassolni támad kedve, a mandulára és az almára szavaz.

Minden nap eszik avokádót, amit imád reggeliként, pirítóssal fogyasztani – a receptet ITTtalálod.

Morton szerint ennek oka nem elsődlegesen abban keresendő, hogy Meghan Harry iránti törődését fejezné ki ilyen módon – azaz figyel az egészségére. Szerinte ugyanis az ok a hercegné származásában keresendő:

Az amerikaiak sokféleképpen szeretnék megváltoztatni a párjukat.  

Tehát Morton véleménye az, hogy Meghan amerikai nőként próbálja a saját elképzelései szerint megváltoztatni a férjét.