Erin O'Connor modell nyolc hónapos terhesen vonult a párizsi divathét kifutóján

Forrás: Getty Images for BFC/2018 Jeff Spicer/BFC/Jeff Spicer/Bfc -
modell Párizs Divathét babapocak várandós terhes Párizsi Divathét Erin O'Connor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várandósan vonult a kifutón a világhírű modell, Erin O'Connor. A párizsi divatbemutató közönsége egy hatalmas tüll ruhakölteményben szemlélhette meg a magabiztos, már veteránnak számító manökent. 

A divattervezők egyre gyakrabban vonultatnak fel a kifutón olyan modelleket, akik valamiért eltérnek a megszokott tökéletességtől. Rihanna divatbemutatóján például vajúdó modell lépdelt, akit onnan kellett a szülőszobába szállítani.

Erin O'Connor a Schiaparelli bemutatóján Forrás: Getty Images/Pietro D'Aprano/Pietro D'aprano

A Vogue magazin cikke szerint Párizsban, a Schiaparelli bemutatóján Erin O'Connor világhírű modell nyolc hónapos várandósan vonult a modellek között. Igaz, ő nemcsak bőrpántokat visel, mint Rihanna modelljei, hanem egy hatalmas tüllkreációban láthatta a közönség.

O'Connor nemcsak azért számított kuriózumnak a show-n, mert várandós, hanem azért is, mert 40 éves.

Erin O'Connor egy kicsit testhez simulóbb ruhában – itt a pocakja is jól látszik Forrás: Getty Images for BFC/2018 Jeff Spicer/BFC/Jeff Spicer/Bfc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.