Megszületett Kiss Ramóna és Lékai Máté első közös gyermeke, Noé. A kisbaba érkezése hatalmas boldogságot jelent a szülőknek, akik nagyon elérzékenyültek a szülőszobában: mindketten sírtak.

Lékai Máté és Kiss Ramóna hihetetlenül boldogok, hiszen megszületett az első közös gyermekük, Noé. A kisfiú vasárnap jött a világra, de Rami már szombaton bement a kórházba, ahol édesanyja volt vele, hiszen párja Herningben tartózkodott a kézilabda-világbajnokságon.

Kiss Ramóna és Lékai Máté nagyon boldogokForrás: ramonakiss/Instagram

Noé azonban nem sietett, megvárta, míg édesapja is odaér, csak azután született meg, így Máté is átélhette a csodás pillanatot. „Amikor rátették Rami mellére, majd odaadták nekem, mindketten sírtunk, mint a gyerekek. Ez volt életem legszebb pillanata, köszönöm, hogy Ramóna megvárt. Már most igazi szerelem van a kisfiam és közöttem" – mondta a HOT! magazinnak Máté. Rami pedig elárulta, hogy aggódó anyuka. „Folyton azt nézem, lélegzik-e a kisfiam, aztán hogy jól fekszik-e. Az elején sokat sírt, nehezen tudtam elaltatni, az első napon éjféltől hajnal fél hatig nem aludt egy szemet sem, de nem baj, hatalmas csoda az, amit most átélek" – mondta a műsorvezető.