Kiss Ramóna megmutatta gyermekét, Noét: ilyen volt a szülés

Forrás: ramonakiss/Instagram -
kisfiú szülés gyermek Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Kiss Ramóna és Lékai Máté első közös gyermeke, Noé. A kisbaba érkezése hatalmas boldogságot jelent a szülőknek, akik nagyon elérzékenyültek a szülőszobában: mindketten sírtak.

Lékai Máté és Kiss Ramóna hihetetlenül boldogok, hiszen megszületett az első közös gyermekük, Noé. A kisfiú vasárnap jött a világra, de Rami már szombaton bement a kórházba, ahol édesanyja volt vele, hiszen párja Herningben tartózkodott a kézilabda-világbajnokságon.

Kiss Ramóna és Lékai Máté nagyon boldogok Forrás: ramonakiss/Instagram

Noé azonban nem sietett, megvárta, míg édesapja is odaér, csak azután született meg, így Máté is átélhette a csodás pillanatot. „

mindketten sírtunk, mint a gyerekek.

HOT! magazinnak

4 könyv, amit nem ajánlott gyerek kezébe adni a középiskola végéighttp://www.life.hu/csalad/20190122-4-konyv-amit-olvasson-a-gyerek-kozepiskola-vegeig.htmlAz olvasás hatalmas kincs, melyet már egészen kiskorban érdemes a gyerekekkel megszerettetni. A kis képeskönyvektől így könnyedén eljuthatnak az ifjúsági regényekig, amelyek kitűnő alapot képeznek a komolyabb tartalmú, nehezebben feldolgozható művekhez. Ám akadnak olyan kötetek, amelyeket nem ajánlott egy bizonyos érettség alatt a gyerek kezébe adni. CsaládOrigoBajor Imre fia, Marci sokszor eltitkolja, hogy ki az apja: saját erejéből próbál előre jutnihttp://www.life.hu/csalad/20190124-bajor-imre-fia-marci-sokszor-eltitkolja-hogy-ki-az-apja-sajat-erejebol-probal-elore-jutni.htmlBajor Imre fia, Marci rendezőnek tanult, vizsgamunkáját, a Maradj velünk! című alkotást már több fesztiválon bemutatták. Szeretné, ha saját erejéből juthatna előre, nem pedig szülei miatt. Család--Egy hónapot élt a valóságshow-szereplő, Malin Andersson gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190123-egy-honapot-elt-a-valosagshow-szereplo-malin-andersson-gyermeke.htmlÉdesanyja és édesapja után egy hónapos gyermekét is elveszítette a Love Island nevű brit párkereső valóságshow szereplője, Malin Andersson. A tragédiáról közösségi oldalán is beszámolt. Család--Elkeseredett Valkó Eszter, amikor megtudta gyermeke neméthttp://www.life.hu/csalad/20190123-elkeseredett-valko-eszter-amikor-megtudta-gyermeke-nemet.htmlGyermeket vár a 44 éves műsorvezető, Valkó Eszter. A leendő édesanya elárulta, hogy amikor megtudta gyermeke nemét, kissé elkeseredett. Ugyanis nem arra számított, amit az ultrahang mutatott. Család--Az óvodai agresszióra megfelelő válasz lehet a gyermek önvédelmi oktatásahttp://www.life.hu/csalad/20190122-az-ovodai-agresszio-gyermek-onvedelem.htmlA bölcsődékben, de leginkább az óvodákban szinte mindennapos az agresszió. No persze nem a pedagógusok részéről, a gyermekek egymással szembeni viselkedése az, ami gyakran tettlegességig fajul. Arról, hogy egy agresszívan viselkedő gyermek szüleiként mit tehetünk, korábban már írtunk, most azt nézzük meg, hogy az áldozat miként védheti meg magát. CsaládOrigoKulcsár Edina a sorsra bízza, mikor érkezik második kisbabájukhttp://www.life.hu/csalad/20190123-kulcsar-edina-a-sorsra-bizza-mikor-erkezik-masodik-kisbabajuk.htmlKulcsár Edina kisfia négy hónapos, ám már nagyon várják második gyermekük érkezését is, amit a sorsra bíznak. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.