Ilyen lesz Harry hercegék babaszobája

Forrás: AFP/Dean Purcell -
bébiszitter babaszoba baba Meghan Markle Doria Ragland Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bennfentesek állítják, Meghan Markle nem szeretne bébiszittert felfogadni: az édesanyja segítene neki mindenben. Emellett a hercegné elképesztő ötletekkel állt elő azzal kapcsolatban is, miket szeretne vásárolni a babaszobába.

A hagyományoktól eltérően Meghan Markle nem tervezi, hogy kisbabája mellé bébiszittert vagy nővért fogadjon fel. Hiába tette ezt korábban a királyi családban minden újdonsült anyuka, például Katalin hercegné, ő meg van róla győződve, hogy nem lesz szüksége külső segítségre. A The Sun azt írja, a hercegné azt tervezi, hogy édesanyja, Doria odaköltözik hozzájuk, és ha szükséges, odafigyel majd a kicsire.

A Frogmore Cottage-beli babaszobába ráadásul olyan modern és szokatlan eszközöket is szeretne vásárolni, amelyeket eddig soha nem használt a királyi család. A portál azt írja, kamera, biztonsági ablak és hifi-berendezés is lesz a szobában, amelyeket majd okostelefonon keresztül is lehet irányítani.

Meghan Markle nem szeretne bébiszittert Forrás: AFP/Dean Purcell

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.