Immár 28 esztendős Palik László első házasságából született lánya. Júlia jövőre szerez doktori fokozatot az egyetemen.

Palik Lászlónak és Marsi Anikónak két kisfia van, de azt kevesen tudják, hogy a népszerű műsorvezetőnek a korábbi házasságából született egy lánya is. Júlia immár 28 esztendős, a Corvinus egyetem harmadéves hallgatója, várhatóan jövőre szerez majd doktori fokozatot. Emellett biztonságpolitikai szakértőként és kutatóként dolgozik. Kutatási területe a jemeni háború.

Júlia most a Story magazinnak adott egy interjút, amelyben elmesélte többek között azt is, hogyan élte meg annak idején a szülei válását.

Nyolcéves koromtól az anyukám és az apukám külön élték az életüket. Nem szeretek úgy fogalmazni, hogy elváltak, mert bár jogilag és technikailag ez történt, sosem éreztem, hogy csonka családban lennék. Fantasztikusak a szüleim, a mai napig szeretik egymást, jó barátok. Két intelligens ember lévén, időben felmérték, nekem is jobb lesz, ha nem együtt folytatják, mivel – furcsamód – így tudták megtartani azt az egységet, ami a mai napig jellemzi a családunkat. (...) Akkor mentem apához, amikor akartam, és ő is akkor jött hozzánk, amikor csak tudott. Azt hiszem, húsz év után elárulhatom a szüleimnek: jól csináltátok."