Schobert Norbi űrhajósdiétával formálja testét - megmutatta, hogyan hat

Forrás: TV2 -
diéta fogyás űrhajósdiéta Schobert Norbi test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Széfben őrzött 30 éves űrhajósdiétával rukkolt elő Schobert Norbert a napokban. Most azt is megmutatta, hogyan formálja a testét. 

Ahogy mi is megírtuk: Schobert Norbert 30 évig őrizte a széfben azt az űrhajósoknak kifejlesztett diétát, amellyel annak idején ő is lefogyott, valamint ezen nyugszik az Update módszer is. Mint elmondta: ezt a diétát a mai emberek igényeihez és a ma kapható termékekhez igazítja. Ezt pedig hamarosan a fogyni vágyók rendelkezésére bocsátja.

Most a közösségi oldalán azt is megmutatta, az ő testére milyen hatással van a diéta. "Rohamosan közelítek a régi 10 százalékos testzsírhoz. Persze 48 évesen kicsit más, de működik az űrhajósdiéta. Napi 40 pont a fénysebesség! Március 1-ig megosztom Veletek!" – írta fotójához Schobert Nrobi.

Czippán Anettnek sikerült leadni a szülés utáni felesleget, de még nincs vége az edzésnekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190206-czippan-anettnek-sikerult-leadni-a-szules-utani-felesleget-de-meg-nincs-vege-az-edzesnek.htmlCzippán Anett kemény munkával elérte a vágyott súlyát, de még nincs vége a munkának: küzd a pocakjával. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoA napi rendszeres kávéfogyasztás jótékony hatással lehet a szervezetünkrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190205-a-kave-napi-rendszeres-fogyasztasa-jotekony-hatassal-van-a-szervezetunkre.htmlSokan javasolják az egészségtudatos életet élők számára, hogy reggel kávé helyett inkább teázzanak, vagy egyáltalán ne serkentsék magukat semmivel. Nos, a következőkben igen érdekes összefüggésekre fogjuk felhívni a figyelmet, amelyekben a kávé nem mint az ördög fekete itala szerepel. Ez Zsír!OrigoAz 5 legegészségesebb téli zöldséghttp://www.life.hu/ez-zsir/20190201-a-legegeszsegesebb-teli-zoldsegek.htmlHabár télen nincs olyan nagy választék, azért nem kell lemondanod a hazai zöldségekről, amelyek rendkívül egészségesek, és még fogyni is lehet velük. Ez Zsír!OrigoSchobert Norbi megmutatta, mennyire izmos volt 22 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190204-schobert-norbi-megmutatta-mennyire-izmos-volt-22-evvel-ezelott.htmlA kilók elleni harcra tette fel az életét Schobert Norbi. A fitneszguru most megmutatta, hogyan festett 22 évvel ezelőtt. Ez Zsír!OrigoDurván lefogyott Kerry Katonahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190204-durvan-lefogyott-kerry-katona.htmlKerry Katona alaposan lefogyott, közösségi oldalán még egy előtte-utána fotót is posztolt magáról. Ez Zsír!--Csak 10 perc a feszes és kerek popsiérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190131-10-perc-a-feszes-es-kerek-popsiert.htmlHa csak napi 10 percet rá tudsz szánni arra, hogy formába hozd magad, már azzal is szép eredményeket érhetsz el. A következő gyakorlatsor a feszes és kerek popsiról szól! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.