Ahogy az elmúlt években sem volt hiány megosztó és sokkoló ruhákban, a 20. alkalommal megrendezett Story Gálán is voltak kevésbé jó választások. Mutatjuk őket!

  • Köllő Babett ruháját ezúttal nem annyira szerettük, ez a sok-sok fekete nem állt neki igazán jól. A ruha a sziluettjében egy kissé emlékeztetett bennünket Nádai Anikó 2017-es estélyijére, amely viszont egy csodás darab volt. 
Köllő BabettForrás: Polyak Attila
  • Csősz Bogi tavaly az egyik legnagyobb kedvencünk volt, ahogy akkor fogalmaztunk, egy hollywoodi vörös szőnyeges eseményen is megállta volna a helyét. Ez a tavalyi letisztult elegancia most azonban hiányzott: sem a ruhája, sem a sminkje, sem a frizurája nem hozta azt az átütő megjelenést. 
Csősz BogiForrás: Polyak Attila
  • A 2019-es gála egyik nagy kérdése a részünkről az volt, hogy Medveczky Ilona visszatér a sokkoló ruhákhoz, vagy a tavalyi letisztultabb, elegánsabb vonalat képviseli majd. Nos, az egykori táncművész megtalálta a kettő közötti utat. Íme!
Medveczky IlonaForrás: Polyak Attila
Medveczky Ilona a Story Gála dívája: ruhák, amelyekre egy életen át emlékezni fogunk


Medveczky Ilona kétségtelenül a Story Gálák legfeltűnőbb jelensége. Évről évre izgalomban tartja az érdeklődőket, hogy vajon mivel rukkol elő. Most megmutatjuk, milyen ruhákat viselt az elmúlt hét évben. Egy biztos, volt közöttük megosztó és sokkoló darab is.

  • Pintér Tibor legújabb barátnője valószínűleg nem tájékozódott a dress code-ról, ami a Story Gálák alkalmával a black tie szokott lenni. Ehhez mérten Ilyés Jenifer ruhája nem ütötte meg a mércét.
Pintér Tibor és Ilyés JeniferForrás: Polyak Attila