életmódváltás sztárok személyi edző edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy újságíró felkereste Brooke Shields, Helena Christensen és Naomi Campbell személyi edzőjét, hogy két héten keresztül vele eddzen. A végeredményről egy hosszabb cikkben számolt be.

Nem mindennapi kihívásra vállalkozott Kristina Rodulfo. Az Elle újságírója két héten keresztül dolgozott együtt a sztárok személyi edzőjével, Ngo Okaforral. A projektről pedig természetesen be is számolt.

Azt írja, reggelente fél 8-kor kezdte az edzéseket. Először egy tízperces kardióedzéssel indított, majd erősítő gyakorlatokkal folytatta, minden nap mással: nem maradhatott ki a plank, a fekvőtámasz, a guggolás és a biciklizés sem.

Emellett odafigyelt az étrendjére is, naponta négy alkalommal étkezett, szénhidrátban szegény, fehérjében és rostokban viszont gazdag ételeket fogyasztott. A reggelije többnyire zabkása volt, ebédre és vacsorára pedig sovány húst választott különböző zöldségekkel, ezek mellett pedig magvakat eszegetett.

És hogy mi lett a kéthetes életmódváltás eredménye? Kristina azt mondja, összesen három kilótól sikerült megszabadulnia, de ami még ennél is fontosabb, a teste végre elkezdett formálódni. Nagyon elégedett a végeredménnyel, ugyanakkor nem titkolja, nagy szüksége volt a kitartására, hogy végigcsinálja a két hetet.

Éld túl a másnaposságot! Ez a turmix segíteni foghttp://www.life.hu/ez-zsir/20181211-masnapossag-elleni-turmix.htmlHa komoly macskajajjal küzdesz amikor felkelsz, akkor ideje bevetni ezt a másnaposságra is kifejezetten hatékony, detoxikáló turmixot. Pár perc elkészíteni, és hamarosan jobban is leszel tőle. Ez Zsír!OrigoEgészséges kilófaló: a zabkása a csodareggelihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190212-egeszseges-kilofalo-a-zabkasa-a-csodareggeli.htmlSokan a reggeli rohanás miatt kihagyják a nap első étkezését, ám gyorsan is bekaphatunk valami táplálót, ami még a kilók lefaragásában is a segítségünkre lehet. Az örök csodareggeli pedig nem más, mint a zabkása. Ez Zsír!OrigoNem minden szénhidrátot kell mellőzni fogyókúra idejénhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190212-nem-minden-szenhidratot-kell-mellozni-fogyokura-idejen.htmlMinden fogyókúrázó a szénhidrátokat iktatja ki először az étrendjéből, pedig nem minden esetben ellensége a diétának, csak az nem mindegy, hogy milyet választunk. Ez Zsír!OrigoBombaalakot villantott Voksán Virág: alig négy hónapja szülthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190212-bomba-alakot-villantott-voksan-virag-alig-negy-honapja-szult.htmlVoksán Virág elképesztően jól néz ki négy hónappal a szülés után. Ez Zsír!--Rá sem lehet ismerni a Baywatch egykori bombázójára, Nicole Eggertrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190207-ra-sem-lehet-ismerni-a-baywatch-egykori-bombazojara-nicole-eggertre.htmlNicole Eggertet a Baywatch bombázójaként ismerte meg a világ, de az utóbbi években igencsak elhagyta magát. Ez Zsír!OrigoA napi rendszeres kávéfogyasztás jótékony hatással lehet a szervezetünkrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190205-a-kave-napi-rendszeres-fogyasztasa-jotekony-hatassal-van-a-szervezetunkre.htmlSokan javasolják az egészségtudatos életet élők számára, hogy reggel kávé helyett inkább teázzanak, vagy egyáltalán ne serkentsék magukat semmivel. Nos, a következőkben igen érdekes összefüggésekre fogjuk felhívni a figyelmet, amelyekben a kávé nem mint az ördög fekete itala szerepel. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.