Kutyakennelben tartották gyermekeiket a texasi szülők

Forrás: Wise County Sheriff’s Office -
Texas gyerekek kutyakennel szülők elhanyagolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas körülmények között tartották gyermekeiket a texasi szülők: kutyakennelben, alultápláltan éltek. 

Borzalmas, embertelen körülmények között találtak rá Texasban négy kisgyermekre: vizelettel és ürülékkel beborítva, alultápláltan éltek egy melléképületben, ketten közülük egy apró kutyakennelbe voltak bezárva. A hatóság emberei kiérkezésükkor először csak a szülőket találták meg, a 24 éves Andrew Joseph Fabilát, aki a négy gyermek közül az egyiknek az édesapja, valamint a szintén 24 éves Paige Harkingst, aki mind a négy gyermeknek az édesanyja.

A négy gyermek édesanyja, Paige Harkings Forrás: Wise County Sheriff’s Office

Az 5, 4, 3 és 1 éves kicsik leírhatatlanul elhanyagolt állapotban voltak a hatóság szerint. A seriff elmondta, ez a legrosszabb eset, amivel valaha találkozott.

A gyerekek éhesek és szomjasok voltak, és habár a hűtőben volt élelmiszer, az le volt zárva, hogy a kicsik ne férhessenek hozzá.

A gyerekeket kórházba szállították, ahogy az apát is, neki ugyanis tele volt vágásokkal az arca. A párt letartóztatták a gyermekek veszélyeztetése miatt – írja az NBC Los Angeles.

Az anya partnere és az egyik gyermek édesapja, Andrew Joseph Fabila Forrás: Wise County Sheriff’s Office

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.