Ezek a növények túlélik az ablaktalan fürdőszoba mostoha körülményeit

fürdőszoba növény fürdő sötét ablaktalan szobanövények
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fürdőszobát a felüdülés, a megújulás és a frissesség atmoszférája járja át, amelyhez jól illenek a zöld növények. Azonban éppen a fürdő az a helyiség, amely gyakran nélkülözi az ablakot, sajátos klímáját tekintve pedig egyáltalán nem mindegy, hogy milyen virággal próbálod hangulatosabbá tenni.

Abban az esetben, ha napközben a fürdőszoba nyitott ajtaján keresztül éri némi természetes fény a bent elhelyezett növényeket, akkor több alternatívát is tudunk ajánlani. Ám ha erre semmi esély, úgy sajnos le kell mondanod a fürdőd efféle hangulatfokozásáról.

Szobanövények, amelyek feldobják az otthonod hangulatát

A kert szépsége igen fájdalmasan hathat azokra, akik lakásban élnek, gyakran erkély nélkül. Ám nekik sem kell nélkülözniük a növények mámorító jelenlétét. A következőkben olyan szobanövényeket szedtünk össze, amelyek lakberendezési elemként üdítő esztétikai élménnyel ajándékoznak meg – gondozásuk pedig igen egyszerű. Olvasd tovább!

Az ide kerülő növényeknek elsősorban jól kell bírniuk a gyakran magas páratartalmat, de ami még nehezebbé teszi a kiválasztásukat, az a napfény szinte teljes hiánya. A természet azonban több olyan növényt is megalkotott, amelyek kiválóan tudnak alkalmazkodni ezekhez a körülményekhez. Ők azok, amelyek természetes élőhelyüket tekintve a szűrt fényt kedvelik.

Kattints a képre, és nézd meg galériánkat:

Forrás: Shutterstockhttp://www.life.hu/otthon/galeria/20190215-ezek-a-novenyek-tulelik-az-ablaktalan-furdoszoba-mostoha-korulmenyeit.htmlmiddleon24001600

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.