Liptai Claudia vicces fogyókúrás tippeket ad közösségi oldalán

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
diéta Liptai Claudia fogyókúra vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia csak úgy sziporkázik a közösségi oldalán. Ezúttal egy vicces videót készített arról, hogyan is kellene diétázni szerinte.

Már csak fél év van hátra és itt a bikini body ideje” – mondja aggodalmas arccal Liptai Claudia friss videója elején. Épp ezért úgy döntött, ad négy tuti tippet, hogyan is fogyjunk le villámgyorsan.

Már az első pont nagyon vicces, arra buzdít mindenkit, tömje be a száját salátával, így a csokinak már nem marad elég hely.

A java pedig ezután jön! Mutatjuk!

Éld túl a másnaposságot! Ez a turmix segíteni foghttp://www.life.hu/ez-zsir/20181211-masnapossag-elleni-turmix.htmlHa komoly macskajajjal küzdesz amikor felkelsz, akkor ideje bevetni ezt a másnaposságra is kifejezetten hatékony, detoxikáló turmixot. Pár perc elkészíteni, és hamarosan jobban is leszel tőle. Ez Zsír!Origo3 + 1 rossz szokás, amivel elrontod a fogyókúráthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190214-rossz-szokasok-amikkel-elrontod-a-fogyokurat.htmlSokan elkövetik azt a hibát, hogy mindenféle tájékozódás nélkül belevágnak egy tarthatatlan fogyókúrába, aztán néhány hét után jönnek is a nehézségek. Érdemes alaposan körbejárni a témát, és a legfőbb pontokat mindenképpen betartani. Íme, néhány szempont, amin könnyen elcsúszhat a fogyókúra! Ez Zsír!OrigoKalóriaégetésre fel! Ez a 10 perces kardió csodákat tesz a testeddelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190214-kaloriaegetesre-fel-ez-a-10-perces-kardio-csodakat-tesz-a-testeddel.htmlA kardió nemcsak az állóképességet fejleszti, de zsírt is éget. Rendkívül hatékony edzésmódszer, amely 10 perc alatt is jócskán megizzaszthat. Ha nem hiszed el, próbáld ki ezt a 10 perces edzéssort. Ez Zsír!OrigoNem minden szénhidrátot kell mellőzni fogyókúra idejénhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190212-nem-minden-szenhidratot-kell-mellozni-fogyokura-idejen.htmlMinden fogyókúrázó a szénhidrátokat iktatja ki először az étrendjéből, pedig nem minden esetben ellensége a diétának, csak az nem mindegy, hogy milyet választunk. Ez Zsír!OrigoBombaalakot villantott Voksán Virág: alig négy hónapja szülthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190212-bomba-alakot-villantott-voksan-virag-alig-negy-honapja-szult.htmlVoksán Virág elképesztően jól néz ki négy hónappal a szülés után. Ez Zsír!--5 szabály, amit soha ne szegj meg, ha fogyni akarszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190206-ezeket-a-szabalyokat-soha-ne-szegd-meg-ha-fogyni-akarsz.htmlAki diétába kezd, bizony szembesülhet azzal, hogy valamiért nem működik a fogyás, nem úgy halad az életmódváltás, ahogy ő elvárná. Több hiba is csúszhat a dologba, de van néhány tényleg kőbe vésett szabály, amelyet soha nem szabad megszegni, ha komolyan gondoljuk a változást. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.