Zoltán Erika elárulta, hogyan fogyott le

Forrás: Facebook/Zoltán Erika -
fogyás Zoltán Erika kiló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zoltán Erika sokáig küzdött a kilókkal, de végre rátalált a tökéletes megoldásra, és el is árulta a titkát. 

Zoltán Erika hosszú ideig harcolt a súlyfeleslegével, hiába próbált ki minden népszerű módszert, semmi nem vált be. Végül azonban rátalált a tökéletes megoldásra, és most el is árulta a titkát.

Zoltán Erika már több mint 10 kilót fogyott Forrás: Facebook/Zoltán Erika

Bármit csináltam, nem nyertem vissza az alakomat.

Borsnak

Ez az igazság az édesburgonya és a fogyás kapcsolatárólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190218-ez-az-igazsag-az-edesburgonya-batata-es-a-fogyas-kapcsolatarol.htmlA sportolók és az egészséges életet élők előszeretettel választják a krumpli pótlékaként. Íze kissé édeskés, éppen ezért házi csipszként is fogyasztják, ha némi cukorpótlékra vágynának. A fogyókúrázók körében is népszerű zöldségféle, de mégis miért hiszik azt, hogy segít a fogyásban? Kiderítettük! Ez Zsír!OrigoKínából származó őrölt gyömbér miatt figyelmeztet a Nébihhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190219-kinabol-szarmazo-orolt-gyomber-miatt-figyelmeztet-a-nebih.htmlHatárérték feletti benzo(a)pirént és PAH-ot mértek Kínából származó őrölt gyömbérben. Nem jó, ha az emberi szervezetbe kerülnek. Ez Zsír!OrigoEva Longoria fürdőruhában mutatta meg alakját – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190219-eva-longoria-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat.htmlEva Longoria fél évvel gyermeke születése után fürdőruhában is megmutatta alakját. Ez Zsír!--Kiderült, hogy tényleg szükséges-e a diétához a citromos vízhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190219-kiderult-hogy-tenyleg-szukseges-e-a-dietahoz-a-citromos-viz.htmlSzámos sztárdiéta javasolja, hogy kezdjük a napot egy pohár langyos, citromos vízzel, hiszen attól majd felgyorsul az emésztésünk és rohamtempóban olvadnak le rólunk a kilók. Horváth Kata dietetikus lerántja a leplet a citromos víz mítoszáról, és elmondja, hogyan árthat többet ez a reggeli rutin, mint amennyit használ – ha használ egyáltalán. Ez Zsír!Origo184 kilóról fogyott le: így változott meg az életehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190218-184-kilorol-fogyott-le-angel-diaz-igy-valtozott-meg-az-elete.html31 évesen érte el legmagasabb súlyát Angel Diaz, egészen pontosan a 184 kilót. Fiatal édesapaként végül rádöbbent, hogy nem hagyhatja el magát ennyire, hiszen látni szeretné a gyerekeit felnőni. Ahogy meghozta a döntést, máris életmódváltásba kezdett. Ismerd meg Diaz történetét! Ez Zsír!OrigoApró bikiniben mutatta meg magát Obama lánya, Maliahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190218-apro-bikiniben-mutatta-meg-magat-obama-lanya-malia.htmlMalia Obamát apró bikiniben kapták le a floridai tengerparton. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.