Indítsd a napodat jógával! 10 perces gyakorlatsor a reggeli flow-ért

flow reggel jóga edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha még nem mozogsz otthonosan a jóga világában, és még csak nem is hallottál a napüdvözletről, akkor kezdd például ezzel a videóval, ahol lépésről lépésre láthatod, hogyan kell kivitelezned a gyakorlatokat.

Nyújtásokat, légzéseket, átmozgató és könnyebb erősítő gyakorlatokat tartalmaz a következő videó. Akár minden reggel beiktathatod a rutinodba ezt a tíz percet, hiszen az egész napodat megalapozza, hogy egy kellemes mozgással indítod a reggelt. A nyújtások felébresztik a testet, átmozgatják a pihent izmokat. De a jóga az elmére is kifejezetten jótékonyan hat. Az csak egy dolog, hogy lelkileg is felfrissülsz tőle, de más dolog, hogy miközben segít, hogy az elméd befelé forduljon, érdekes módon közben azt is érezheted, hogy az egész világ felé is kinyílsz, és sokkal pozitívabb leszel. Próbáld ki, hidd el, flow élmény lesz!

Jóga minden bajra? De még mennyire!

Ha valaki rendszeres jógázásra szánja el magát, előfordulhat, hogy kiújulnak a betegségei, eddig lappangó bajok kerülhetnek felszínre, sőt a kapcsolatok vagy a munka is válságba kerülhet. „Azt mondták, hogy a jóga majd segít... Valamit rosszul csinálok, vagy lehet, hogy a jóga nem az én utam?" – teszi fel magának az ember a kérdést, pedig nem erről van szó... Olvasd el korábbi cikkünket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.