Az Oscar-gála nemcsak a legfontosabb filmes díjátadó, hanem az egyik legizgalmasabb vörös szőnyeges esemény is Hollywoodban, habár az előző évekhez képest idén kevesebb igazán feltűnő és lélegzetelállító estélyit láthattunk a bevonuláson. Mutatjuk a 91. Oscar-díjátadó legszebb ruhakölteményeit!

  • Az Oscart megelőző díjátadó szezonban már-már aggódtunk, hogy Amy Adams elveszítette stílusérzékét. A hatodik alkalommal jelölt színésznő azonban a jeles estére egy fantasztikus Versace ruhát választott.
Amy AdamsForrás: WireImage/2019 Steve Granitz/Steve Granitz
  • Elie Saab Couture-ben gálázott Jennifer Hudson, akinek elképesztően jól állt ez a ravasz megoldásokat sem nélkülöző kreáció. 
Jennifer HudsonForrás: Getty Images/2019 Getty Images/Frazer Harrison
  • Charlize Theron a tőle megszokott eleganciát hozta, imádtuk a Dior Haute Couture ruha minden részletét. A színésznő új hajszíne azonban nem volt jó választás, a szőke sokkal jobban áll neki.
Charlize TheronForrás: FilmMagic/2019 Jeff Kravitz/Jeff Kravitz
  • Helen Mirren újfent bizonyította, hogy nem fél a színektől, üde, fiatalos jelenség volt ebben a Schiaparelli ruhában.
Helen MirrenForrás: FilmMagic/2019 Jeff Kravitz/Jeff Kravitz
  • A plus size modell, Ashley Graham a vörös szőnyeg egyik riportereként tündökölt ebben a testhezálló fekete Zac Posen darabban.
Ashley GrahamForrás: Getty Images/2019 Getty Images/Frazer Harrison
  • Nagy kedvencünk volt Emma Stone is, akit szokás szerint Louis Vuitton estélyiben láthattunk. Ez a bronzos csillogás nagyon jól állt a színésznőnek.
Emma StoneForrás: Getty Images/2019 Getty Images/Frazer Harrison
  • Ha már a csillogásnál tartunk, Glenn Close Carolina Herrera ruhája sem volt rossz választás. Habár a palástos megoldás nem a kedvencünk, ez az arany árnyalat csodásan állt a színésznőnek.
Glenn CloseForrás: FilmMagic/2019 Jeff Kravitz/Jeff Kravitz
  • Az este egyik legjobban várt személye Lady Gaga volt. A feketével kissé meglepett minket az énekesnő, de az biztos, hogy az Alexander McQueen ruhából nem hiányzott a Gagától megszokott drámaiság.
Lady GagaForrás: Getty Images/2019 Getty Images/Frazer Harrison
Oscar 2019: a legrosszabb ruhák a vörös szőnyegről

Ahogy a legnagyobb vörös szőnyeges eseményeken lenni szokott, a 91. Oscar-gálán sem csak meseszép estélyi ruhákat láttunk, hanem divatbakikat is. Mutatjuk a legrosszabb ruhaválasztásokat!