Jennifer Lopez megmutatta az arcát smink nélkül – Videó

Forrás: Getty Images/Frazer Harrison
Forrás: Getty Images/Frazer Harrison -
smink nélkül Alex Rodriguez arc Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez megmutatta, hogyan készült az Oscarra: videót osztott meg a rajongóival arról, hogyan is sminkelték ki.

Fantasztikusan nézett ki az Oscar-díjátadón Jennifer Lopez. Nemcsak a csillogó, testhezálló ruha állt rajta remekül, de a sminkje is nagyon szép volt.

A csinos énekesnő most egy különleges videót osztott meg a rajongóival arról, hogyan is zajlottak az előkészületek a gálára. A kisfilmben teljesen átalakul: először megmutatja magát smink nélkül, a végén pedig már teljes pompájában ragyog kedvese, Alex Rodriguez mellett.

Mutatjuk!

Kasza Tibi kikérte rajongói véleményét egy fontos kérdésben: szerepelni akar az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190226--kasza-tibi-kikerte-rajongoi-velemenyet-szerepelni-akar-az-exatlon-hungaryben.htmlKasza Tibi a Facebook-oldalán, élő adásban tett nagy bejelentést: még a rajongói véleményét is kikérte. TV + SztárokOrigoÚjabb megdöbbentő részleteket árult el Michael Jackson két áldozata (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190226-ujabb-megdobbento-reszleteket-arult-el-michael-jackson-ket-aldozata.htmlÚjabb részleteket árult el a két állítólagos áldozat azzal kapcsolatban, hogyan is csábította el őket Michael Jackson. TV + Sztárok--Lady Gaga elárulta, mit gondol Bradley Cooperrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-lady-gaga-elarulta-mit-gondol-bradley-cooperrol.htmlLady Gaga és Bradley Cooper kapcsolata régóta izgatja a rajongókat, azóta még inkább, hogy az énekesnő felbontotta az eljegyzését. Most Gaga elárulta, milyen kapcsolat, érzelem fűzi a színészhez. TV + Sztárok--Mallorcára szállítják Michael Schumachert: ott ünneplik a felesége születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190226-mallorcara-szallitjak-michael-schumachert-ott-unneplik-felesege-szuletesnapjat.htmlNémet lapértesülések szerint Mallorcára utazik a Schumacher család, hogy ott ünnepeljék meg Corinna születésnapját. TV + Sztárok--Oscar 2019: Rami Malek leesett a színpadról, miután átvette díját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-oscar-2019-rami-malek-leesett-a-szinpadrol-miutan-atvette-dijat.htmlRami Malek szinte legurult a színpadról, miután átvette a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat. TV + Sztárok--Sztárok bizarr végakarattal: Mickey Rooney és Philip Seymour Hoffman is nagy meglepetést okozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190225-sztarok-bizarr-vegakarattal-mickey-rooney-es-philip-seymour-hoffman.htmlA sztárok olykor haláluk után is tudnak nagy meglepetéseket okozni, például a végakaratukkal. Az örökösök kizárásától a végső nyugalomra helyezés körülményein át a háziállatokra hagyott vagyonig mindenféle dologgal meghökkentették már az eltávozott hírességek a gyászoló rokonokat. Íme, néhány érdekes eset. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.