A 44 éves Victoria Beckham a Spice Girls tagjaként vált híressé, később mint David Beckham feleségéről hallhattunk róla sokat, mígnem divattervezővé avanzsált. Az egykori Posh Spice-nak nemcsak az életútja alakult változatosan, de a külseje, a stílusa is rengeteget változott, különös tekintettel a hajára. Most megmutatjuk, melyek voltak Victoria Beckham legcikibb és legmenőbb frizurái az elmúlt évtizedekben.

A sokáig húzodó '90-es évek (1996–2007)

A Spice Girls 1996 nyarán robbant be Wannabe című dalukkal. Ez volt az az év, amikor Victoria még egyvisszafogott, egyszerű frizurát viselt, ami egyébként ma is megállná a helyét. Hasonló hosszúságú bob fazonokat később is vágattatott magának, és mindig nagyon jól is állt neki.

Az 1996-ot követő években a kócos rövid hajtól kezdve a rendezetlen loboncig sok mindent láthattunk. Volt például alul tépett frizurája, mint Britney Spearsnek is, aztán volt műhaj és borzalmas melír is.

A Spice Girls lányok 2001-es felbomlásuk után 2007-ben jelentették be visszatérésüket. Ezen jeles alkalomból jelent meg VB a feledhetetlen mellkiemelős ruhában és újfent rövidre vágott, szőke hajával. Egy évvel később még mindig szőkén, de már az egyik ikonikussá vált lépcsőzetes fazonnal láthattuk.

Kattints a képre a galériáért!

Forrás: Getty Images

A fellendülés és a mélyrepülés (2008–2009)

2008-ban ugyanezt a fazont már egy rendkívül kellemes barna színben láthattuk tőle, majd jött a rövid frizurák időszaka, amit szintén imádtunk. Többféle fazont is viselt, és mindegyik nagyon jól állt neki. 2009-ben mindezek ellenére jött egy kisebb mélyrepülés. Félhosszú haját gyarkan tupírozva viselte, de a tincses frufru is a '90-es évekre emlékeztetett.

Kattints a képre a galériáért!

Forrás: Getty Images

A stílusos frizurák időszaka (2010-től napjainkig)

Ez már az az időszak, amikor divattervezőként is befut, és látszik is mind az öltözködésén, mind a frizuráin, hogy igazán kiforrott a stílusérzéke. 2010-től egyébként már csak hosszú hajjal láthattuk, habár 2016-ban vágatott egy long bob fazont, amit csak rövid ideig viselt, pedig szuperül állt neki. A hosszú haját hordta kiengedve, vagy egyik vállára fésülve, vagy nagyobb hullámokban középen elválasztva lógott hátra. Amit viszont kifejezetten szeret máig is, az a laza kontyba vagy copfba fogott haj.

Kattints a képre a galériáért!

Forrás: Getty Images